BAZAR

De ce este Vlad Cazino o posibila destinatie pentru amatorii de adrenalina?

Sunt, insa, si amatori de adrenalina care nu sunt fani ai miscarii. Una dintre sursele de senzatii tari pentru acestia sunt jocurile de cazinou. Lansat in urma cu un an de zile, Vlad Cazino poate fi o sursa nelimitata de distractie si suspans. Desi isi propune sa creeze o atmosfera cu specific romanesc, in care gazda este un simpatic vampir recalificat, cu origini transilvane, Cazinoul lui Vlad beneficiaza de experienta in domeniu a suedezilor de la Kindred si furnizeaza clientilor sai un mediu sigur, stabil, profesionist si agreabil, in care distractia si suspansul sunt la ordinea zilei.

Cei care vor trece pragul acestui cazinou vor beneficia de distractie la viteza mare, pe varianta desktop sau mobila, de promotii spectaculoase si inventive, de campanii atractive si de servicii de calitate, insotite de o nota personala. Distractia va fi asigurata de cele 246 de jocuri disponibile, cu mize pornind de la 0,4 ron, pentru cei care cauta relaxare dupa o zi grea, pana la 800 000 de ron, pentru amatorii de senzatii tari.

Cele 226 de sloturi disponibile in acest cazinou online sunt produse de unii dintre cei mai mari dezvoltatori din domeniu, cum ar fi NetEnt sau Play`n GO. Jocurile din acest cazinou sunt unele dintre cele mai populare jocuri ca la aparate, dispun de unele dintre cele mai mari procente de plata si acopera o mare varietate de teme, de la fructe pana la actiune, animale, fantezie, muzica film sau TV.

Cei care prefera jocurile de masa clasice vor gasi aici o selectie interesanta formata din 18 jocuri, sase dintre ele disponibile in sectiunea live. Cele 11 jocuri de ruleta vor satisface toate gusturile, jucatorii avand la dispozitie ruleta europeana, auto-ruleta, ruleta franceza, ruleta americana. 5 dintre mesele de ruleteta sunt cu dealer live, fapt care furnizeaza o atmosfera apropiata de cea din cazinourile clasice. Blackjack-ul este si el bine reprezentat cu 7 mese, dintre care una live.

Vlad Cazino nu a uitat nici de cei care prefera sa joace bingo. De cand acesta nu mai este disponibil la televiziune, cazinourile online sunt singura varianta pentru amatori. Pe platforma sunt disponibile 6 camere de bingo cu premii atractive si jackpot-uri care se apropie de 1 000 000 de ron. Se pot cumpara bilete de bingo atat la jocurile cu 75 de bile, cat si la cele cu 90 de bile.

Un important factor in afirmarea acestui cazinou sunt promotiile frecvente. Acestea maresc substantial sansele de a obtine castiguri consistente si fac experienta de cazinou mai atractiva. Jackpot-urile substantiale si rotirile gratuite vor mentine suspansul pe tot parcursul vizitei in acest cazinou. Cum toata actiunea se desfasoara intr-un mediu sigur si stabil, cu servicii premium si distractie garantata, Vlad aduce atmosfera din Las Vegas in casa fiecaruia dintre noi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button