De ce este Liziera de Lac complexul rezidențial la mare căutare? (P)

22 nov. 2021
107 Afișari
De ce este Liziera de Lac complexul rezidențial la mare căutare? (P)
De ce este Liziera de Lac complexul rezidențial la mare căutare? (P)

Liziera de Lac, cel mai recent proiect rezidential de case al grupului Liebrecht & wooD Romania, se afla in topul preferintelor celor care sunt in cautarea unei locuinte noi. Avand in vedere toate facilitatile pe care le au la dispozitie viitorii locatari ai acestui complex rezidential, popularitatea sa nu este deloc surprinzatoare.

Unde este amplasat complexul de case?

Complexul rezidential Liziera de Lac este amplasat intr-un micro-univers natural, in apropiere de Lacul Tataru. Zona este inconjurata de padure si campuri verzi, insa, aceste facilitati nu sunt in detrimentul celor care au nevoie de acces rapid in zona orasului. Situat la sud-est de Bucuresti, Liziera de Lac este un proiect rezidential gandit pentru oamenii moderni, motiv pentru care dezvoltatorul le asigura locatarilor iesire directa la autostrada A2. In plus, statia de metrou Anghel Saligny din Bucuresti se afla la doar 15 minute de casa.

Acesta este, de fapt, unul dintre motivele pentru care complexul de case Liziera de Lac este la mare cautare. Atunci cand isi cauta o casa noua, oamenii isi doresc o alternativa la agitatia caracteristica unui oras asa cum este Bucuresti, fara sa faca rabat de la confortul pe care il ofera facilitatile orasului, iar Liziera de Lac reprezinta echilibrul perfect din acest punct de vedere.

Liziera de Lac – un proiect rezidential adaptat la nevoile omului modern

Proximitatea fata de Bucuresti si accesul rapid in oras nu este singurul motiv pentru care oamenii isi doresc sa achizitioneze case in Liziera de Lac. Un rol important in decizia de cumparare il joaca si facilitatile pe care le ofera acest complex rezidential. Acestea au fost gandite pentru omul modern, care are nevoie, in egala masura, atat de un cadru confortabil si relaxant, cat si de facilitati practice.

Viata celor care aleg o casa in Liziera de Lac este mult mai usoara, datorita accesului rapid la restaurant, farmacie, cafenea, magazin sau pet-shop. La acestea se adauga locurile de parcare disponibile atat pentru locatari, cat si pentru vizitatorii acestora, dar si statiile electrice de incarcare auto sau transportul privat catre Bucuresti.

Acest proiect rezidential vine si in beneficiul celor care lucreaza de acasa, prin community hub-ul cu spatii de co-working aflat la doar cateva minute de casa, in incinta complexului. In plus, cei care locuiesc in Liziera de Lac au la dispozitie o aplicatie smart, care le ofera acces la numeroase servicii.

Facilitatile urbane avangardiste pe care le ofera acest complex rezidential de langa Bucuresti sunt echilibrate perfect de cadrul natural in care este localizat ansamblul de case, dar si de accesul la facilitati recreative, precum piscina, promenada de pe malul lacului sau terenurile sportive.

Nici siguranta – un alt aspect important pentru cei care isi doresc sa locuiasca la casa – nu este neglijata in cadrul proiectului Liziera de Lac. Paza in acest complex rezidential este asigurata non-stop, iar accesul in incinta este supravegheat in permanenta cu ajutorul unui sistem video performant.

Cei care se gandesc sa isi achizitioneze o casa in Liziera de Lac au la dispozitie cinci tipuri diferite de locuinte, care pot fi cumparate in prima faza a acestui proiect rezidential in care s-au construit, momentan, 94 de case.

Cookies