ARHIVA B365

De ce crede Clotilde Armand, candidat la Primăria sector 1, că bucureştenii ar vota o franţuzoaică

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Clotilde Armand declară, într-un interviul pentru Gândul, că ceea ce o deranjează la români este „resemnarea”.

„Trebuie să se implice, se pot schimba lucrurile (…) Problema numărul unu în România la ora actuală este clasa politică. Trebuie schimbată. (…) Suntem un pic în Evul Mediu când e vorba de a gestiona un oraş. 

Noi dacă ne uităm la prezentul şi la trecutul se vede lupta pe care am dus-o, se vede faptul că Parcul Tineretului, chiar dacă au tăiat 300 de copaci, chiar dacă buldozerele erau acolo, noi am salvat acest parc şi am salvat prin perseverenţa noastră. Şi nu este singurul parc. Am spus 90 de procese câştigate, unde am luptat pentru binele comunităţii. La asta trebuie să ne uităm. Trecutul, ce-am făcut, ce-am dovedit până acum”, spune Clotilde Armand.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Franţuzoiaca consideră că primul lucru de care au nevoie bucureştenii este „siguranţa tuturor”: „Vrem un oraş în care ne simţim siguri. (…) Siguranţa e o mare problemă. În România oamenii s-au obişnuit cu acest risc”.

Să ştiţi că sunt o femeie, e adevărat, dar sunt o femeie puternică. Am 1.84. Am gestionat mii de oameni. Mă duc pe şantier. Pot să vă arăt nişte filmuleţe care au fost făcute acum zece ani, unde sunt cu cască şi tot echipamentul de protecţie. (…) Faptul că sunt o femeie în niciun caz nu este o problemă. Mi-aţi spus că sunt franţuzoaică. Eu cred că acest lucru poate să fie un avantaj. E un alt standard de calitate a vieţii, de moralitate. Ştiu cum ar trebui să fie gestionat un oraş. Eu văd cum părinţii mei sunt implicaţi în oraşul în care trăiesc. Eu văd cum se desfăşoară o dezbatere publică, cum ar trebui cetăţenii să fie implicaţi. Aici se face totul altfel„, mai spune Clotilde Armand, întrebată de ce ar vota bucureştenii o femeie, şi pe deasupra franţuzoiacă.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button