ARHIVA B365

De ce condiții are parte Elena Udrea în arest: celulă cu gândaci și păienjeni

Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile și va sta închisă în aceeași celulă în care a stat și vrăjitoarea Vanessa, cea care a fost acuzată că a șantajat-o pe Oana Zăvoranu.

„Condițiile sunt inumane. Nici nu poți respira. Se spune că este o cameră VIP, dar realitatea este cruntă. Sunt păianjeni și gândaci în celulă, iar pe afară sunt ți șobolani. Nu vine nimeni să îți facă ordine și curățenie. Elena Udrea o să facă singură curățenie. Cel mai greu de suportat este spațiul. E mic și sufocant. Există o chiuvetă mică și spartă. La ora șapte dimineața trebuie să fii în picioare”, a declarat vrăjitoarea Vanessa la Kanal D, conform Libertatea.

Elena Udrea a petrecut noaptea într-o celulă de 15 metri pătraţi din cadrul Poliţiei Capitalei. Conform România TV, celula are şase paturi, însă, în celula în care se află Udrea, se află momentan doar trei deţinute. Conform sursei citate, Udrea a refuzat mâncarea şi nu a cerut pachet de acasă. Celelalte persoane implicate în dosar, Dorin Cocoş şi Alin Cocoş, sunt închise tot la Poliţia Capitalei, însă celulele în care se află sunt la demisol, pe când cea a Elenei Udrea este la etajul 1.

Wowbiz.ro a făcut publică o fotografie cu una dintre camerele din arestul Capitalei, unde sunt duse femeile reţinute pentru diverse infracţiuni. În imagine se văd 6 paturi suprapuse cu grilaj din fier, iar în celulă se află o toaletă turcească. Camera de dormit este separată de „baie” printr-o perdeluţă, iar pe post de masă, femeile se folosesc de un scaun.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button