BAZAR

De ce ar trebui să mergi în mod regulat la frizerie? (P)

Imaginea contează, felul în care te prezinți în viața de zi cu zi, la serviciu sau pe stradă influențează modul în care ești perceput de oameni. Pentru a-ți construi imaginea trebuie să începi cu niște obiceiuri solide de igienă personală. Mersul regulat la frizerie intră în aceste obiceiuri esențiale.

Poate că în pandemie am uitat de îngrijirea bărbii, uleiul de barbă a rămas neatins și am recurs la mașina de tuns din dotare pentru a ne scurta podoaba capilară.

Din fericire, acum ne putem întoarce la foarfecele de tuns de la barbershop. Părul, barba și mustața se pot întoarce la tratamentul lor obișnuit cu balsam de barbă și gel de păr, aplicat în mod profesional de frizer.

În continuare vom enumera câteva motive pentru care ar trebui să mergi regulat la frizerie.

  1. Să îți menții stilul

Pentru ca un păr care să arate bine, ar trebui să mergi la frizer cel puțin o dată la 6 săptămâni. Nu doar că este un obicei sănătos de igienă personală și îngrijire a părului, dar și încurajează creșterea acestuia.

Totul depinde de stilul de păr și barbă ales. Spre exemplu, bărbații ce adoptă tunsori scurte trebuie să meargă la frizer la 3-4 săptămâni. Desigur există și bărbați ce merg la frizer săptămânal, deoarece au un păr care crește rapid și, prin urmare, își doresc să își mențină stilul.

Dacă ai dubii cu privire la cât de des ar trebui să vizitezi un barbershop pentru părul sau barba ta, cere sfatul frizerului tău. Acesta îți poate recomanda, de asemena, o serie de produse profesionale calitative care vor putea construi imaginea unui look impecabil. Șamponul de barbă, gelul de ras, pudra de volum, uleiul sau ceara de păr, din această multitudine de produse profesionale de stilizare, frizerul tău va ști cu siguranță ce să îți recomande.

  1. Să îți îngrijești pielea

Din păcate, bărbații sunt codași în ceea ce privește îngrijirea pielii. În ciuda faptului că și pielea lor se confruntă zilnic cu praf, murdărie, poluare și fluctuații hormonale. Curățarea periodică și tratamentele faciale la barbershop te pot scăpa de această grijă. Acum în barbershop-uri există tratamente adaptate nevoilor tale și tipului tău de ten: gras, uscat sau sensibil.

Odată ce ai experimentat un masaj capilar și un prosop cald pe față după tuns și aranjat cu siguranță te vei întoarce pentru mai mult.

  1. Să îți păstrezi aspectul îngrijit

Cred că putem să cădem cu toții de acord că aratăm și ne simțim cel mai bine după ce am ieșit din frizerie. Unele stiluri arată mai bine dacă iți lași părul să crească puțin, dar cu cât trece timpul, cu atât mai diferit vei arăta față de look-ul ce îl ai în minte.

Aici apare importanța mentenanței, o barbă rafinată și bine definită se poate transforma într-o lună într-un tufiș neîngrijit dacă nu îi acorzi atenție.

  1. Cum să îți planifici vizita la barbershop?

Pentru majoritatea dintre noi, o vizită săptămânală la barbershop nu e realistă. Din acest motiv, vă sugerez metoda salariului când vine vorba de mersul la barbershop. Majoritatea oamenilor sunt plătiți o dată sau de două ori pe lună. Poți folosi aceste ocazii pentru a-ți aminti și de îngrijirea părului sau a bărbii, dacă tot ai și fondurile necesare susținerii acesteia.

O altă metodă prin care să îți păstrezi stilul îngrijit și proaspăt este o tunsoare în două părți. În prima parte a lunii poți opta pentru o tunsoare completă, poate chiar și un ras ori tuns de bărbă.

Cam la mijlocul lunii vine partea a doua a tunsorii. Aceasta va fi o tunsoare de mentenanță, mai rapidă, în care să îți tunzi puțin din părți.

Dacă e vorba de bărbi, frecvența cu care mergi la barbershop depinde de cât de îngrijit vrei să arate look-ul tău.

Dacă te afli în căutarea unei selecții impresionante de produse profesionale de styling sau dorești să îți găsești mașina de tuns potrivită porpriului stil, ai acum posibilitatea să deții tot ce ai nevoie accesând site-ul barer-store.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button