De ce a suspendat Loteria Română jocurile Pronosport și Prono_S

de:
29 feb. 2016
2 Afișari
De ce a suspendat Loteria Română jocurile Pronosport și Prono_S

Loteria Romana a anuntat ca, incepand cu data de 1 martie a.c., suspenda temporar organizarea jocurilor Pronosport si Prono_S, pana la obtinerea noii licente si autorizatii de exploatare, in conformitate cu noile norme metodologice de punere in aplicare a OUG 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, ce urmeaza sa intre in vigoare.

„C.N. „Loteria Romana” S.A. organizeaza jocuri responsabile si respecta cu strictete legislatia care reglementeaza activitatea de jocuri de noroc. Ca urmarea a noilor modificari survenite in legislatia care reglementeaza activitatea de jocuri de noroc, Compania Nationala „Loteria Romana” S.A. trebuie sa obtina de la organismul cu competente in domeniu (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), ca orice alt operator de jocuri de noroc, licenta pentru organizarea si autorizarea de exploatare a
pariurilor mutuale, respectiv Pronosport si Prono_S.

La sfarsitul saptamanii trecute s-au aprobat prin H.G. 111/2016 Normele metodologice de punere in aplicare a noilor reglementari privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, inclusiv pariurile mutuale (jocurile Pronosport si Prono_S).

Prin urmare, C.N. „Loteria Romana” S.A. a depus deja toate documentele in vederea obtinerii licentierii si autorizarii pentru jocurile Pronosport si Prono_S si se afla in legatura directa cu autoritatea de autorizare, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Precizam, inca o data, ca aceasta suspendare este temporara, pana la obtinerea noii licente si autorizatii de exploatare.”, transmite Loteria.

Cookies