De ce a murit starul serialului „Glee”, Cory Monteith

de:
18 iul. 2013
1 Afișari
De ce a murit starul serialului

Potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia starului canadian, starul a murit din cauza unei supradoze de alcool şi droguri, în special heroină, notează gandul.info.

„Decesul a fost cauzat de un cocktail de droguri, în special heroină, şi de alcool”, a declarat, într-o înregistrare video difuzată pe internet, Barbara McLintock, purtătoarea de cuvânt a Biroului de Medicină Legală din Vancouver.

Barbara McLintock a precizat că „ancheta medicilor legişti va continua” şi că până la finalizarea ei nu vor mai fi făcute declaraţii oficiale, la cererea familiei actorului.

Devenit celebru în America de Nord cu rolul Finn Hudson, un licean sportiv şi cântăreţ în serialul de succes „Glee”, actorul Cory Monteith, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o cameră de hotel din Vancouver, un oraş de pe coasta vestică a Canadei.

Actorul din acest serial muzical difuzat de postul Fox, care are un succes uriaş în Statele Unite, s-a internat în luna aprilie într-un centru de dezintoxicare, potrivit agentului său de presă.

Cookies