ARHIVA B365

De ce a murit elevul de 15 ani în tabăra din Caraş Severin

Aceasta e prima concluzie trasă de medicii legiști în urma autopsierii cadavrului, luni dimineață. În acest caz a fost deschisă o anchetă care cercetează condițiile în care a decedat elevul.

Reamintim că acesta tocmai împlinise 15 ani și își sărbătorise, în seara dinaintea decesului, ziua de naștere cu tort și răcoritoare, la un foc de tabără. Călin U. se afla în tabără cu colegii și profesorii de la Școala Gimnazială Virgil Mazilescu din Corabia la Pensiunea Rândunica din Crivaia, județul Caraș Severin. El a fost descoperit mort, duminică dimineața, de colegi, în pat.

Medicii spun că, la o primă vedere, cel mai probabil băiatul ar fi decedat în urma unei asfixieri mecanice, însă legiştii vor fi cei care vor stabili cu exactitate cauza decesului. 

Băiatul a fost găsit mort de către colegii săi, cu capul în pernă. Ei le-au spus poliţiştilor că pe timpul nopţii nu au auzit nimic suspect care să îi alarmeze.

Tragedia s-a petrecut după ce adolescentul îşi serbase, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ziua de naştere.

Petrecerea s-ar fi încheiat după ora 2.00, iar supraveghetorii din tabără spun că este exclus ca în tabără să se fi consumat alcool.

Grupul de elevi din care făcea parte şi băiatul decedat se afla de şase zile la Crivaia, lângă lacul Văliug, în judeţul Caraş- Severin, şi urma ca duminică să plece spre casă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button