De ce A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR

de:
15 sept. 2015
8 afișări
De ce A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR

DE CE A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR:

Politicianul a făcut infarct în cursul zilei de luni (14 septembrie), iar supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate, a declarat un apropiat al familie pentru Romania Tv.

„Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000 de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. Cred că s-au adunat mai multe supărări”, a precizat Marius Marinescu.

DE CE A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR:

Potrivit surselor RomâniaTV.net, Corneliu Vadim Tudor a ajuns la Spitalul Militar Central la ora 7 dimineaţa, împreună cu soţia. Medicii au constatat că starea sa este extrem de gravă, acesta având glicemia 500.

Timp de două ore medicii i-au făcut masaj cardiac şi au reuşit să-i repornească inima. Cadrele medicale au folosit toate mijloacele de resuscitare pentru a-l salva pe politician. Mai mult, aceştia l-au operat şi i-au pus 4 stenturi.

DE CE A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR:

Au fost aduşi doctori din turele libere, ba chiar şi o echipă de medici americani a sosit urgent cu elicopterul de la Târgu Mureş.

Cookies