ȘTIRI

De ce a fost lăsat liber şoferul beat care a muşcat, săptămâna trecută, un poliţist

Bogdan Albu a fost prins beat în trafic săptămâna trecută. Bărbatul a spart geamul maşinii echipajului şi chiar a muşcat un agent. Scandalul cu poliţiştii a continuat la Institutul de Medicină Legală, unde şoferul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice.

Judecatorii au gasit urmatorul argument pentru a scuza comportamentul bărbatului: „La momentul folosirii expresiilor jignitoare de către inculpat se aflau doar agentii de poliţie şi martorii asistenţi, probabil la un moment dat şi asistenta de gardă. Însă nu este întrunită condiţia referitoare la indignarea unei colectivităţi”, informează România TV.

Ca să-l reţină, jignirile ar fi trebuit, spun magistraţii, să lezeze mai multe persoane, o colectivitate, să nu fie vorba de cuvinte aruncate la nervi unei singure persoane. 

Bogdan Albu este o cunoştinţă mai veche a poliţiei. El a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru trafic de droguri, în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”. Ţiriac Junior, Ileana Lazariuc şi Raluca Sandu, fiica şefului FRF, s-ar fi numărat printre clienţii săi în urmă cu 13 ani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button