ȘTIRI

De ce a fost arestat Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv: motivarea magistraților

Potrivit DNA, Sorin Alexandrescu, l-a ameninţat pe Ioan Bendei că va începe o campanie media compromiţătoare împotriva acestuia, dacă nu semnează în numele companiei RCS RDS un contract având ca obiect retransmisia şi distribuţia prin satelit a programelor aparţinând Antena TV Group, informează Rtv.net.

Judecătorii au considerat că Sorin Alexandrescu „a profitat de impactul deosebit pe care îl poate avea asupra opiniei publice, folosindu-se de acesta pentru desfăşurarea unor activităţi ce intră în sfera ilicitului penal”.

În motivare, judecătorii mai susţin că „…instanţa are în vedere caracterul conspirat în care a acţionat inculpatul, care denotă o abilitate sporită de a folosi metode care să îngreuneze eventuala identificare şi tragere la răspundere penală, dar şi poziţia sa procesuală nesinceră în ciuda materialului probator complex”.

Tribunalul Bucuresti va judeca joi recursul lui Sorin Alexandrescu la decizia de arestare preventivă. Directorul Antena Group a fost arestat în data de 31 mai, fiind acuzat de şantaj.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button