DE CE a fost adusă o barcă inscripţionată „POLIŢIA” pe lacul Titan din Parcul IOR, în Capitală FOTO

de:
25 mart. 2016
3 Afișari
DE CE a fost adusă o barcă inscripţionată

BARCĂ „POLIŢIA” LACUL TITAN. Internauţii care au văzut barca inscripţionată „POLIŢIA” de pe lacul Titan au lansat comentarii care de care mai haioase la adresa autorităţilor. 

„Mama ce tare!!!!…sa sperie lebedele si ratele ca altceva nu au ce face;…poate vor sa rodeze motorul si nu au unde….”, a comentat un internaut pe pagina de Facebook „Prietenii Parcului IOR”. 

„Adevarul e ca am tot vazut niste pescarusi cu mutre dubioase…”, a comentat o altă bucureşteancă.

„E folosita in momentul cand ai depasit timpul cu hidrobicicleta si nu vrei sa o returnezi :)))”, a scris un alt internaut. ” :))))) sa acopere rapid tot parcul, daca scapa infractorii in cei 2km de parc”, au mai comentat bucureştenii. 

BARCĂ „POLIŢIA” LACUL TITAN. 

Ambarcaţiunea aparţine Serviciului de Poliţie „Delta Dunării şi va fi folosită pentru un exerciţiu de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE”

Barca inscripţionată „POLIŢIA” se va afla însă pe lacul Titan sâmbătă, 26 martie 2016, pentru a fi utilizată în cadrul unui exerciţiu tactic, de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE. 

„Poliţia Română organizează sâmbătă, pe 26 martie, începând cu ora 10.00, în Parcul Titan, un eveniment pentru oameni, în care vom prezenta activitatea noastră şi ce dotări avem.

BARCĂ „POLIŢIA” LACUL TITAN. Vor fi trei momente importante: Premierea elevilor, liceelor şi şcolilor bucureştene care s-au înscris la Olimpiada Siguranţei. Aceştia au creat machete cum vad ei o secţie de poliţie. Un alt moment important va fi exerciţiul colegilor noştri de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Aceştia vor prezenta un exercițiu tactic cu un desant din elicopter pe o ambarcaţiune a Serviciului de Politie „Delta Dunării” aflată pe lacul din parc. Ambarcaţiune folosită de colegii noştri din Tulcea la combaterea braconajului piscicol și a fost adusă la Bucureşti special pentru acest moment”, informează Poliţia Română. 

Conform sursei citate, tot sâmbătă, de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, pentru prima dată în istoria instituţiei, va fi premiat câinele poliţist al anului. În cursă au intrat 5 echipaje canine care au participat, în anul 2015, la cele mai dificile misiuni cum sunt cele de căutare a persoanelor dispărute, de depistare a ţigărilor de contrabandă sau a drogurilor disimulate în locuri pe care infractorii le credeau de negăsit.

BARCĂ „POLIŢIA” LACUL TITAN. Tot cu această ocazie, va fi prezentat şi Muzeul Poliţiei Române. A fost adusă la Bucureşti, de la Târgovişte, o mică parte din exponate pentru ca persoanele prezente să poată vedea uniformele şi autovehiculele folosite de Poliţia Română de-a lungul timpului. Se va face astfel o trecere în revistă a tot ceea ce înseamnă uniformele Poliţiei, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. La început, poliţiştii se numeau arnăuţi şi purtau anumite uniforme.

BARCĂ „POLIŢIA” LACUL TITAN. Vor fi prezenţi în parc şi viitorii polițiști de la Şcoala de Poliţie din Câmpina şi de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, iar cei care doresc să afle cum pot deveni polițist și cum este o zi din viața unui elev la Câmpina sau a unui student la Academie pot afla direct de la sursă, anunţă Poliţia Română. 

Cookies