De azi, bucureștenii din Sectorul 4 pot închiria mai multe locuri de parcare pentru același apartament. Care e procedura și cât costă

01 feb. 2023
5838 Afișari
De azi, bucureștenii din Sectorul 4 pot închiria mai multe locuri de parcare pentru același apartament. Care e procedura și cât costă
De azi, bucureștenii din Sectorul 4 pot închiria mai multe locuri de parcare pentru același apartament. Care e procedura și cât costă | Sursă foto: Primăria Sectorului 4

Începând de miercuri, 1 februarie 2023, bucureștenii din Sectorul 4 vor putea închiria două sau mai multe locuri de parcare, pentru o singură adresă.

Pentru a putea beneficia de locuri de parcare suplimentare va fi necesară achitarea unei taxe.

Pot fi închiriate mai multe locuri de parcare de reședință în Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 a anunțat că datorită numărului mare de cereri ce au fost depuse de către locuitori, în ceea ce privește atribuirea locurilor de parcare, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 a decis să ofere posibilitatea închirierii unor locuri de parcare de reședință suplimentare, față de cele deja utilizate.

Astfel că, bucureștenii ce locuiesc în Sectorul 4 vor putea închiria două sau mai multe locuri de parcare pentru o singură adresă de domiciliu sau sediu/punct de lucru.

Locul de parcare pentru care se va face solicitarea trebuie să nu fie ocupat. Pe lângă asta, este necesar să nu existe nici o cerere făcută de o persoană care nu are deja nu loc de parcare.

Ce trebuie făcut pentru a obține un loc de parcare în plus

Primul pas pe care cetățenii Sectorului 4 trebuie să îl facă este de a depune o solicitare. Acestea pot fi depuse prin intermediul platformei www.mobilitateurbana4.ro. Ulterior, bucureștenii vor fi nevoiți să achite două taxe, într-un termen de 7 zile calendaristice. Iată ce care sunt acestea:

  • Taxa locală pentru locul de parcare de reședință, specifică zonei (A,B,C,D),
  • Tariful suplimentar în valoare de 500 de lei + TVA pentru fiecare nou loc de parcare închiriat.

Plata acestor taxe poate fi făcută fie online, pe www.mobilitateurbana4.ro sau prin aplicația ”Primăria Sectorului 4”, fie la automatele SelfPay.

Cookies