De astăzi puteți cumpăra bilete la concertul Scorpions din decembrie

de:
07 oct. 2013
0 Afișari
De astăzi puteți cumpăra bilete la concertul Scorpions din decembrie

Concertul, care va avea loc pe 14 decembrie, face parte din Rock ‘n Roll Forever Tour 2013, turneu care cuprinde ţări precum Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda şi România, informează Mediafax.

Succesul înregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Dragostea şi admiraţia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei să plece într-un nou turneu, în care să îşi încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar şi cu hiturile care au cucerit toate generaţiile.

În Bucureşti, biletele pot fi găsite la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – staţia de metrou Unirii 1.

Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro şi myticket.ro. Preţul biletelor diferă în funcţie de categoria de loc: Super VIP – 400 de lei (loc în tribuna centrală), VIP – 325 lei (loc în tribuna laterală), Golden Circle – 250 de lei şi Normal Circle – 150 de lei.

Cookies