De acum se fac programări pentru plimbările cu vaporașul din Parcul IOR. Primăria a lansat o platformă online specială, dar este doar pentru cei din Sectorul 3

17 iul. 2023
1554 Afișari
De acum se fac programări pentru plimbările cu vaporașul din Parcul IOR. Primăria a lansat o platformă online specială, dar este doar pentru cei din Sectorul 3
De acum se fac programări pentru plimbările cu vaporașul din Parcul IOR. Primăria a lansat o platformă online specială, dar este doar pentru cei din Sectorul 3 | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță

Primăria Sectorului 3 a lansat platforma online de programări pentru plimbările cu vaporașul pe lacul Titan din Parcul IOR. Programările pentru cursele gratuite vor putea fi făcute doar de bucureștenii care locuiesc în S3.

S-a lansat platforma de programări pentru plimbările cu vaporașul din Parcul IOR

De luni, 17 iulie 2023, cetățenii din Sectorul 3 își pot face programări printr-o platformă online pentru cursele gratuite cu vaporașul ce sunt oferite de Primărie. Plimbările au loc pe lacul Titan din Parcul IOR.

Prin crearea aceste platforme administrația publică dorește să scape de cozile și de aglomerația ce se formează în zona debarcaderului:

Pentru o planificare mai bună a curselor gratuite cu vaporașul pe Lacul IOR, colegii noștri au implementat un formular de programări online. Prin doar câteva click-uri, cetățenii Sectorului 3 vor putea rezerva un loc pentru o plimbare cu vaporașul la ora pe care o doresc, fără să mai aibă grija disponibilității vaporașului și fără a mai sta la coadă.

Programările pot fi făcute accesând ACEST link.

O pot folosi doar cei din Sectorul 3

Primăria a informat că posibilitatea de a face programări pentru plimbările pe lacul din IOR este disponibilă doar pentru locuitorii Sectorului 3.

Există și alte reguli de respectat, pe care bucureștenii este bine să le aibă în vedere:

  • Programarea se poate face pentru un grup de maxim 6 persoane,
  • Rezervarea locurilor poate fi făcută cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea cursei pentru care se optează,
  • Cei care au o programare făcută trebuie să se prezinte la debarcader cu cel puțin 15 minute înainte de începerea cursei,
  • Cei care nu se prezintă cu 15 minute mai devreme la debarcader pierd programarea.

Pentru fiecare cursă ce are loc, se vor putea ocupa 40 de locuri prin intermediul platformei de programări. Capacitatea totală a vaporașului fiind de 50 de persoane (variază în funcție de nivelul apei).

În cazul în care se va permite îmbarcarea a 50 de persoane, locurile libere vor fi ocupate de persoanele aflate la debarcader, în ordinea sosirii.

Prioritate au cei care fac dovada domiciliului în Sectorul 3.

Programul vaporașului este următorul:

Programul Vaporașului din Parcul IOR
Programul Vaporașului din Parcul IOR | Sursă foto: Primăria Sectorului 3

Cei care nu au programări, fie că sunt din S3 sau nu, vor putea merge cu vaporașul în măsura în care există locuri libere rămase.

Cookies