De 4 ani participanții BikeFest reîncarcă energia Planetei la Energy Boutique

de:
30 aug. 2018
0 Afișari
De 4 ani participanții BikeFest reîncarcă energia Planetei la Energy Boutique

Întrecerea se dă atât între bicicliști, cât ci și la Energy Boutique, unde în schimbul bateriilor folosite, participanții primesc pompe, kit-uri de vulcanizare (20 baterii), imbusuri (60 baterii), tricouri și căști (100 baterii).

Fiecare baterie folosită contează și poate face diferența: între a polua sau a proteja dar și între a câștiga un premiu mai mic sau mai mare. Participantul care va preda cele mai multe baterii, va fi răsplătit cu o brățară fitness. 

„În calitate de promotori ai principiilor ecologiste,încurajăm mersul pe bicicletă ca alternativă la mijloacele de transport dăunătoare pentru mediu. Și în acest an, susținem alături de BikeFest mișcarea, sănătatea și competitivitatea.Pentru că nu putem vorbi despre sănătate în lipsa unui mediu înconjurător curat, pe 1 și 2 septembrie colectăm și recompensăm toți participanții care aduc mai mult de 20 de baterii folosite, la Energy Boutique.” (Roxana Puia – PR Manager) 

Reciclarea la punctul mobil de colectare se va putea face sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 18.00, iar câștigătorul marelui premiu (brățara fitness) va fi anunțat luni, 3 septembrie.

Cookies