David Popovici așteaptă autobuzul – imaginea din stația STB „Piața Floreasca” despre care vorbește toată lumea în acest weekend

22 oct. 2023
14736 Afișari
David Popovici așteaptă autobuzul - imaginea din stația STB
David Popovici așteaptă autobuzul - imaginea din stația STB "Piața Floreasca" despre care vorbește toată lumea în acest weekend. Sursa foto: Claudiu Pândaru/ Facebook

David Popovici, dublul campion mondial și european la natație, a fost surprins în timp ce lua prânzul într-o stație STB aflată în apropierea bazinului unde se antrenează. Tânărul de 19 ani a fost fotografiat de jurnalistul Claudiu Pândaru.

„Îl privesc cu multă admirație pe acest tânăr formidabil”

Deținătorul recordului mondial la proba de 100 de metri liber, David Popovici, a fost surprins în stația STB „Piața Floreasca”, în timp ce lua masa de prânz. Fotografia a fost făcută de jurnalistul Claudiu Pândaru, care l-a lăudat pe tânăr pentru toată activitatea sa sportivă.

Potrivit Hotnews.ro, stația respectivă de autobuz se află în apropierea bazinului de înot al complexului Dinamo, acolo unde David este legitimat.

Jurnalistul a spus că îl privește cu admirație pe David Popovici, un campion mondial și un om extrem de inteligent. Claudiu Pândaru l-a salutat timid cu mâna, pentru a nu-l deranja prea mult.

Totodată, acesta a transmis că David este un exemplu pentru generația sa și pentru întreaga societate.

L-am întâlnit într-o stație de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe pământ. E un exemplu nu doar pentru generația sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emoționat, l-am salutat și eu timid cu mâna. Sigur, eu și mai toți trecătorii.

David Popovici în stația STB
David Popovici în stația STB. Sursa foto: Claudiu Pândaru/ Facebook

Postarea jurnalistului a strâns zeci de mii de aprecieri și reacții din partea internauților, care și-au exprimat empatia pe care i-o poartă tânărului de 19 ani.

Câteva dintre reacțiile oamenilor

  • „În fiecare zi ar trebui postate astfel de poze, despre oameni valoroşi, ambițioşi care muncesc din greu pentru ceea ce obțin in viață. Poate aşa se aşează lucrurile la locul lor, iar nonvalorile ajung in umbră.” (L. N. G.)
  • „Felicitări părinților care au știut să-i dea aripi, dar să îl țină cu picioarele pe pământ!” (M. C.)
  • „Este un exemplu toți copiii din țara noastră! Toată admirația pentru el.” (F. R.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies