SMART CITY

Daune record în Capitală: Hotelul Marriott bun de plată 2 mil. euro

SC VIP Services SRL a acuzat Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL că ar fi reziliat unilateral un contract de închieriere dintre cele două părţi, invocând presupuse datorii, neachitate la timp.

În urma rezilierii contractului, Companiile Hoteliere Grand ar fi încercat să alunge din incinta hotelului Marriott pe chiriaşa SC VIP Services SRL, care deţinea un cazino în spaţiul respectiv, după ce ar fi făcut loc în zonă altei firme cu obiect de activitate similar cu cel al VIP Services, informează capital.ro.

În sentinţa Tribunalului Arbitral, definitivă şi obligatorie, s-a constatat nelegalitatea notificării de reziliere a contractului de închieriere, Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL fiind obligată să plătească reclamantei suma de două milioane de euro în lei, la cursul BNR, în vigoare la data efectuării plăţii, cu titlu de daune morale.

De asemenea, Societatea Companiilor Hoteliere Grand a fost obligată să plătească SC VIP Services SRL suma de 566.823 de lei reprezentând contravaloarea garanţiei de siguranţă şi suma de 207.842 de lei reprezentând cheltuieli de arbitrare.Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL a depus cerere de suspendare a executării.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button