„Dați-vă jos, am anulat cursa”. Un client a fost dat jos de un șofer ride-sharing care refuza să poarte mască de protecție | VIDEO

13 aug. 2021
18114 afișări
„Dați-vă jos, am anulat cursa”. Un client a fost dat jos de un șofer ride-sharing care refuza să poarte mască de protecție | VIDEO
„Dați-vă jos, am anulat cursa”. Un client a fost dat jos de un șofer ride-sharing care refuza să poarte mască de protecție | VIDEO . Sursa foto: Unsplash

Momente tensionate în Capitală. Un client a fost dat jos în timpul unei curse cu un serviciu de ride-sharing după ce șoferul automobilului a refuzat să poarte mască și s-a enervat pe pasagerul care i-a cerut acest lucru. De acolo a izbucnit o ceartă între cei doi care s-a sfârșit în momentul în care șoferul i-a cerut clientului său să coboare din mașină. Acesta a filmat toată scena și a postat imaginile pe internet.

Un bărbat din București, clientul unei aplicații de ride-sharing, a fost dat jos din mașină de către șofer după ce acesta din urmă a refuzat să poarte mască, deși clientul îi ceruse acest lucru în mod repetat. Faptul că șoferul nu purta mască și că a refuzat să o poarte atunci când clientul i-a atras atenția este cu atât mai grav deoarece aplicația respectivă de ride-sharing asigură clienții că toți șoferii poartă mască de protecție, mai ales în timpul curselor, potrivit Digi24.

Clientul a filmat întreaga scenă și a postat imaginile pe internet. În cele din urmă compania a reacționat în urma acestui incident și a declarat că va analiza evenimentul reclamat.

Șoferul a fost rugat de client de patru ori să-și pună mască de protecție

Pasagerul a observat încă de la urcarea în mașină faptul că șoferul nu purta mască, motiv pentru care i-a reclamat acest lucru. De primele două dăți când i-a cerut să poarte mască de protecție, șoferul l-a ignorat, s-a făcut că nu îl aude, după cum se vede pe filmare.

„- O să te rog să-ți pui și mască.
– Auzi, te rog să-ți pui și masca!”, spunea bărbatul în timpul cursei.

În total, clientul i-a cerut șoferului de patru ori să poarte mască de protecție. În cele din urmă, șoferul a cedat rugăminților și și-a pus masca de protecție, însă la scurt timp după a devenit recalcitrant. Vizibil enervat, acesta i-a cerut clientului să coboare din mașină fără să îi ofere vreo explicație. În momentul în care a cerut un motiv pentru această decizie, șoferul a spus sec „așa vreau eu”.

„- De ce? Vă deranjează?
– Da, știu că e lege care …
– Ok, dați-vă jos și opresc cursa aici.
– Dar de ce să opriți cursa?
– Așa vreau eu.
– Dați-vă jos, am anulat cursa. Vă rog frumos. Am mașină în spate.
– Dar eu n-am greșit nimic. N-ați purtat masca.
– Dați-vă jos!”, a decurs conversația tensionată între cei doi.

Pentru a evita degenerarea acestei situații în ceva mai grav, clientul s-a conformat și a coborât din mașină. La scurt timp, acesta l-a reclamat pe șofer la compania de ride-sharing pentru care lucra.

„La început s-a făcut că nu mă aude”, a povestit pasagerul

Clientul care a filmat toată scena a povestit în cele din urmă întreaga cursă – faptul că l-a rugat în repetate rânduri pe șofer să își pună masca, reacția acestuia, dar și momentul când i-a cerut să se dea jos din mașină.

„Azi noapte, în jur de 12 jumătate, am făcut o comandă și a venit șoferul din înregistrare. Și l-am rugat de vreo 3 ori să-și pună masca. La început s-a făcut că nu mă aude, iar într-un final și-a scos masca și a devenit recalcitrant și m-a dat jos din mașină”, a povestit Florin, bărbatul care l-a filmat pe șofer.

Firma de ride-sharing pentru care lucra șoferul încurajează și recomandă puternic purtarea măștii de protecție în mașină, deoarece acest lucru este obligatoriu potrivit legislației în vigoare.

În cele din urmă bărbatul a comandat o nouă mașină pentru a ajunge acasă.

Cookies