Datele de autentificare pentru plata impozitelor și taxelor locale, disponibile în Sectorul 1

de:
19 oct. 2015
0 Afișari
Datele de autentificare  pentru plata impozitelor și taxelor locale, disponibile în Sectorul 1

Credențialele au fost atribuite persoanelor fizice și persoanelor fizice autorizate, înregistrate în baza de date a primăriei pentru plata online a obligațiilor fiscale prin ghiseul.ro. Plicurile cu credențiale pot fi ridicate în programul de lucru cu publicul luni, marţi, joi şi vineri între orele 8:30-16:30 şi miercuri în intervalul 8:30- 18:30.

Plata cu cardul se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei. Pe lângă taxe şi impozite, cetăţenii îşi pot plăti şi amenzile contravenţionale, doar pe baza datelor din procesul verbal. Se acceptă la plată următoarele tipuri de card, indiferent dacă sunt carduri emise de bănci româneşti sau bănci străine: carduri ce poartă marca VISA – Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card; Carduri ce poartă marca Eurocard/Mastercard – Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card.

Contribuabilii care doresc să plătească impozitul prin internet trebuie să aibă un cont de internet banking deschis la orice bancă din care să facă un virament bancar, în lei, din contul propriu în contul IBAN asociat tipului de impozit pe care îl are de achitat. Contul IBAN al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultând site-u www.impozitelocale1.ro, secţiunea „Lista conturi IBAN”.

Bucureștenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la una din casieriile instituţiei situate în: Piața Amzei nr. 13; Calea Griviţei nr. 208; Str. Pajurei nr. 13; Bd. Banu Manta nr. 9 (în incinta Primăriei Sectorului 1). Casieriile DGITL Sector 1 îşi desfăşoară activitatea de lucru cu publicul luni, marţi, joi şi vineri între orele 8:30-16:30 şi miercuri în intervalul 8:30-18:30.

Cookies