ȘTIRI

Dansul și avansul #6

Asa cum v-am obisnuit, la seratele dansante din Colectiv, fiecare noua editie vine cu un alt decor, cu o alta poveste. Pentru editia #6, va dam urmatorul hint:
„Trecură de încă o uşă, apoi de alta şi de o alta. Erau uşi la fiecare douăzeci de paşi acum, pe coridor, şi pe toate scria câte ceva, iar dindărătul unora dintre ele veneau zgomote ciudate, ca nişte zăngănituri, şi arome delicioase răzbăteau pe găurile cheilor şi, câteodată, jeturi minuscule de abur colorat ţâşneau pe sub uşi. Joe şi Charlie pe jumătate mergeau, pe jumătate alergau, ca să ţină pasul cu domnul Wonka, însă izbuteau să citească ce scria pe unele dinuşile pe lângă care treceau. Pe una scria: „PERNE COMESTIBILE DIN BEZEA”— Dar, domnule Wonka, întrebă neliniştit Charlie Bucket, va mai putea Violet Beauregarde vreodată să danseze după ce a mestecat guma specială sau va rămâne afină pentru totdeauna?— O să-i scoată sucul în doi timpi şi trei mişcări! declară domnul Wonka. O s-o rostogolească în storcătorul de fructe şi, de-acolo, o s-o scoată slabă ca o scoabă! Dar lăsați-o pe Violet, avansați vă rog!”

UFe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor, iar combinatia intre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes s-a dovetit a fi ideala: boogie woogie, replici in portugheza, ritmuri de samba, combinate cu ritmuri mai deep, mai disco, mai breaks. De visuals se va ocupa Schultz.

Pagina evenimentului, aici: https://www.facebook.com/events/221979107990799
Acces: 10 lei | Rezervări : 0722 922 962
Colectiv: www.colectiv.ro | www.facebook.com/colectiv.ro | www.instagram.com/colectivro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button