Dansul dragostei 3D/ Step Up 3D

de:
21 oct. 2010
11 Afișari
Dansul dragostei 3D/ Step Up 3D

În noua creaţie 3D explozivă: Dansul dragostei 3D, personajul principal este Luke (Rick Malambri), un orfan pentru care singurul lucru la fel de important ca street dance-ul este să nu fie evacuat din adapostul în care locuieşte acum, un depozit dărăpănat care oferă refugiu unor dansatori din întreaga lume.
Dance crew-ul format de această familie de conjunctura este House of Pirates (Casa piraţilor), un grup extrem de talentat şi unit care şi-a propus să câştige supremaţia mondială.

Unindu-şi forţele cu Moose (Adam Sevani) şi Natalie (Sharni Vinson) un proaspat „boboc” la NYU şi respectiv o dansatoare irezistibilă, noua trupă de dans se înscrie într-o competiţie cu miza fabuloasă care le va schimba viaţa tuturor pentru totdeauna.

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloană sonoră cu cele mai noi hituri semnate de: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan, Estelle (feat. Kardinal Offishall) şi o poveste de dragoste pasională, Dansul dragostei 3D face senzaţie pe marile ecrane cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

Distribuţie: Rick Malambri, Sharni Vinson, Adam G. Sevani, Alyson Stoner, Harry Shum Jr., Christopher Scott Regia: Jon Chu
Scenariu: Amy Andelson, Emily Meyer
Gen: Drama, Muzical, Romantic
Rating:
A.G.
Producator:
Offspring Entertainment
Website:
Site oficial
Durata: 107 min.


Cookies