DANSEZ PENTRU TINE. Scandal de proporții: Ce acuzații grave face o vedetă despre show

de:
18 nov. 2013
0 Afișari
DANSEZ PENTRU TINE. Scandal de proporții: Ce acuzații grave face o vedetă despre show

După accidentul suferit acum un an în timpul repetiţiilor de la „Dansez pentru tine”, Monica Davidescu (41 de ani) a rămas cu sechele pe toată viaţa. S-a operat la piciorul drept, a fost imobilizată la pat o lună, a mers în cârje şi a cheltuit o grămadă de bani pe terapii de recuperare şi medicamente, scrie romaniatv.net.

Actriţa a considerat de cuviinţă că cineva trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, astfel că în septembrie a dat în judecată compania MediaVision, care producea show-ul de la PRO TV, cerând despăgubiri şi daune morale. Prima înfăţişare în procesul deschis la Judecătoria Sectorului 2 ar fi trebut să aibă loc în decembrie, dar surpriză! Compania MediaVision nu mai există, spune actriţa.

„În acest moment, nu mai am pe cine trage la răspundere. MediaVision a fost absorbită de altă firma, iar acum noi trebuie să demonstrăm în instanţă că s-a mutat pe altă firmă. În aceste condiţii, probabil că primul temen în proces va fi prin primăvară. Oricum, fiind un proces de daune, nu mă aştept să se termine repede, va dura. Procesul s-a mutat la Judecătoria Buftea”, ne-a spus actriţa, care înainte de a face demersurile în instanţă a încercat să rezolve această problemă pe cale amiabilă, dar fără rezultat. „Avocata mea le-a făcut la acea vreme o notificare, dar nu au vrut să vină la discuţii”, ne-a mai spus actriţa, care are încă de tras de pe urma accidentului de la „Dansez”.

Cu toate acestea, apropiaţii vedetei spun că situaţia nu este deloc roz. „Genunchiul nu e reparat şi nici nu ştie dacă se va mai repara vreodată. 

Cookies