BAZAR

DANSEZ PENTRU TINE, ediție specială, de Paști. Invitați surpriză: Politicieni, vedete

DANSEZ PENTRU TINE. Show-ul va purta numele de „Minunea Dansului” şi va fi prezentată de Mihai Petre şi de soţia sa, Elwira.

DANSEZ PENTRU TINE. Echipa de la „Dansez pentru tine” pregăteşte o ediţie de colecţie, la care va participa Elena Băsescu, fata cea mică a preşedintelui României, Traian Băsescu! Alături de partenerul ei Vova – unul dintre membrii trupei de balet Edi Stancu -, EBA îşi va etala calităţile de dansatoare la categoria “cazuri umanitare”.

DANSEZ PENTRU TINE. La aceeaşi categorie vor mai urca pe scenă Ramona Mănescu, soţia primarului sectorului 6 al Capitalei, Mihaela Rădulescu şi Iulia Vântur. Ca şi EBA, cele trei VIP-uri vor avea ca parteneri de dans membri ai baletului Edi Stancu, scrie libertatea.ro.

DANSEZ PENTRU TINE. La categoria concurs, vedetele împreună cu copiii lor vor veni pe ringul de la ProTV în show-ul prezentat de familia Petre. Patru perechi formate din vedetă, copilul acesteia și coregraf vor concura cu câte două momente speciale: un musical și un dans folcloric în încercarea de a cuceri publicul, scrie paginademedia.ro. 

DANSEZ PENTRU TINE. Perechea câștigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va ajunge la niște copii nevoiași.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button