DANSEZ PENTRU TINE. Care sunt VEDETELE care vor concura în noul sezon al emisiunii

de:
04 oct. 2013
0 Afișari
DANSEZ PENTRU TINE. Care sunt VEDETELE care vor concura în noul sezon al emisiunii

DANSEZ PENTRU TINE. Noul sezon al show-ului „Dansez pentru tine” va fi, mai mult, o ocazie de a garanta audienta prin atragerea fanilor LaLa Band si a microbistilor. Asta deoarece in ringul de dans vor intra doi membri ai trupei de adolescenti si doi fotbalisti, scrie Agenţia de Presă Mondenă.

Mai exact, Sore si Dima Trofin, idolii adolescentilor romani, vor intra in competitia visurilor urmand sa lupte pentru a ajuta cate un caz social impresionant.

Apoi, din domeniul sportului, au fost cooptati Giani Kirita si Falemi pentru a dovedi ca se pot misca pe ringul de dans la fel de bine precum o faceau pe terenul de fotbal.

La DANSEZ PENTRU TINE va concura si Sorin Brotnei, proaspat despartit de trupa Akcent, dar si de logodnica, Ruby, Ilinca Vandici si Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

DANSEZ PENTRU TINE. Începând cu acest sezon, care va debuta pe 18 octombrie, pentru a elimina orice dubiu asupra corectitudinii competitiei, concurentii nu isi vor alege singuri coregrafii. Acestia vor fi decisi in urma tragerii la sorti. In plus, echipa care se va situa pe primul loc in cadrul fiecarei editii va putea alege stilul de dans pe care il va invata si il va executa in editia urmatoare.

Cookies