BAZAR

Daniela Gyorfi, cerută în căsătorie în direct, la TV

Daniela Gyorfi şi George Tal formează un cuplu de multă vreme şi au împreună o fetiţă. Cu toate acestea, nu au ajuns la altar.
La emisiunea de marţi de la Pro TV a lui Cătălin Măruţă, cântăreaţa a avut parte de o surpriză. George Tal şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie în direct.
„Oricum nu renunţ la numele meu. De fiecare dată am acceptat, dar mereu am avut probleme: ba cu actele, ba s-a îmbolnăvit mama. Chiar dacă e bărbatul pe care îl iubesc şi am un copil cu el, am şi eu personalitatea mea şi nu vreau să mă mărit”, a spus Daniela Gyorfi.
Pentru a o convinge, George Tal l-a adus în emisiune pe Vali Vijelie care a intrat în platoul emisiunii şi a cântat melodia „Mărită-te cu mine”. Într-un final, Daniela a cedat insistenţelor lui Tal.
„Dacă mă mărit şi se întâmplă vreodată să mă cert cu el sau să mă înşele, tu, Măruţă, o să fii de vină. După ce ieşim din doliu, vin la tine şi spun data nunţii. Doliul se termina pe 29 septembrie. Cel puţin cununia civilă o să o facem anul asta. În octombrie cred. Nu ştiu încă. Nu vreau inel, am acasă, dar nu port”,a mai spus cântăreaţa, conform Libertatea.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button