DOSARUL DE PROXENETISM, DANIELA CRUDU: Trei fete, reţinute

de:
05 feb. 2015
0 Afișari
DOSARUL DE PROXENETISM, DANIELA CRUDU: Trei fete, reţinute

UPDATE 20.10 Conform anchetatorilor, şase persoane au primit ordonanţă de reţinere, urmând ca vineri sa fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă. Este vorba despre Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu. Alături de ele au mai fost reţinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş.

DOSARUL DE PROXENETISM, DANIELA CRUDU: Cine sunt clienţii prostituatelor de lux 

Cele şase tinere sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă.

Ele vor fi prezentate vineri la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Din cele opt suspecte, poliţiştii au găsit, joi, numai şapte, ultima fiind căutată de autorităţi.

Am primit citatia, dar am uitat de ea. Dormeam si m-am trezit cu politia la usa. I-am invitat in casa, le-am zis sa se joace cu cateii pana cand ma spal si eu pe dinti si ma pregatesc si merg cu ei. Tata nu era acasa, era la o petrecere. Eram si eu si sora mea acasa. Am intrat printre primele fete si am fost intrebata daca stiu anumite fete si le-am spus ca le cunosc”, a declarat asistenta lui Dan Capatos intr-o emisiune la Antena 1.Daniela Crudu la o emisiune nocturna de la Antena 1.

UPDATE: Potrivit unui comunicat al Poliției, astăzi, 5 februarie, la Poliţia Sectorului 5 s-au prezentat 33 de femei, ca urmare a citării acestora, pentru efectuarea de verificări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de proxenetism, în perioada august 2013 – ianuarie 2015.

„În perioada august 2014 – ianuarie 2015, poliţişti din cadrul D.G.P.M.B, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism.

În urma activităţilor informativ operative desfăşurate a rezultat faptul că persoanele de sex feminin au întreţinut relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, contra unor foloase patrimoniale.

Această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se că, pe lângă faptul că au întreţinut rapoarte sexuale pentru care au obţinut foloase patrimoniale, au înlesnit altor 25 de femei întreţinerea unor rapoarte sexuale, sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de proxenetism”, se precizează în comunicatul Poliției. 

 

Cazul e instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, informează Libertatea.

Mai multe persoane sunt audiate la Secția 19 Poliție, în aceste momente. Printre ele se numără și Daniela Crudu și Simona Trașcă, dar și Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre.

Polițiștii Secției 19, cei de la Serviciul de Investigații Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări într-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar și din lumea show-biz-ului.Conform anchetatorilor, şase persoane au primit ordonanţă de reţinere, urmând ca vineri sa fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă. Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”. Din cele opt suspecte, poliţiştii au găsit, joi, numai şapte, ultima fiind căutată de autorităţi.

Surse judiciare precizează că printre clienți se numără Puiu Popoviciu, Ioan Neculae, Alexandru și Traian Horpoș, Irinel Columbeanu, Vlad Ionel Vameșu, dar și fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar „domnii generoși” suportau și cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri prostituatelor de lux.

Dupa audiere, Denisa Bita a declarat, la Antena Stars: „Ma jur pe mormantul tatalui meu ca nu am facut sex, dragoste pentru bani”. Aceasta a stat la politie circa 40 de minute.

In jurul orei 14:40, alte doua femei au parasit sectia de Politie, insa cu fetele acoperite, neputand fi recunoscute. Cele doua se aflau impreuna cu mamele lor, informeaza televiziunea mentionata.

Daniela Crudu a mai fost implicata intr-un scandal sexual in 2011, cand cantaretul Leo de la Strehaia afirma ca i-a dat bani contra unor servicii sexuale. Acesta a afirmat atunci ca i-ar fi dat asistentei Tv 10.000 de euro pentru o noapte de sex.

De mentionat e ca, conform noului Cod Penal, prostitutia nu mai e infractiune, ci contraventie.

Ce declarații a făcut Daniela Crudu: „Am primit o citaţie, nu ştiam despre ce este vorba. Ca martor am fost. M-au întrebat dacă cunosc nişte fete. Cu ele am mai ieşit pe la club, sunt prietene cu mine. Şi poliţişti m-au întrebat dacă le cunosc, dacă am vorbit cu ele. Nu m-au întrebat de fete cunoscute, de nişte fete de oraş. M-au întrebat despre ele. Ei vor probabil să strângă informaţii de peste tot. Eu nu am mai fost la aşa ceva. E prima oară în viaţa mea când merg la o audiere, am fost mai mult, aşa, ca să mă admire lumea. Eu, în primul rând, am stat 3 ani de zile într-o relaţie şi nu am avut niciun număr de telefon de la vreo fată, dar, de când m-am despărţit, am reluat legătura cu fetele şi probabil de asta m-au chemat să mă întrebe ce ştiu. Acolo, când s-au dat declaraţii, fetele au spus că au văzut-o şi pe Daniela acolo la masa respectivă şi normal că m-au chemat să întrebe care e treaba,” a declarat Daniela Crudu, la emisiunea „Star Magazin”, de la Antena Stars.

„Am fost citata ca martor. Am stat 30-40 de minute, am spus ce am stiut si am plecat. Am fost intrebata daca eu cunosc anumite persoane. Da, cunosc! E o fata care in trecut facea niste hainute si cam atat. Atunci cand mi se va da voie, voi spune despre ce este vorba, dar momentan nu o pot face, caci dosarul este in faza de ancheta. Noi mergem la evenimente unde sunt foarte multe persoane, despre care nu stim foarte multe lucruri. Pe aceasta fata, nu am vazut-o de 5 ori in viata mea. Ea este prietena cu foarte multe colege din showbiz. Imi pare rau, dar nu-i pot dezvalui numele. Nu stiam de ce sunt citata. Daca ma stiam cu musca pe caciula, ma duceam cu un avocat. Mama mea ma ajuta cu bani, conduc o masina de la cumnatul meu, care are un parc auto de lux: Ma jur pe marmantul tatalui meu ca in viata mea nu am facut amor, sex cu vreun barbat pe bani”, a declarat Denisa Bita, dupa audieri, pentru un post TV.

Cookies