ARHIVA B365

Daniel Funeriu: Au reapărut grupuri mafiote în educație

„Acolo unde lucrurile începute de noi au fost continuare a fost bine. După ce ne-au înjurat, au făcut bacalaureatul exact așa cum am făcut noi. După ce ne-au înjurat au făcut clasa pregătitoare și 96 la sută dintre părinți acum sunt fericiți de clasa pregătitoare. Unde au continuat ceea ce am început noi, acum lucrurile merg bine, unde au schimbat este un retur al grupurilor mafiote din educație, mai ales în mediul universitar”, a afirmat Daniel Funeriu, joi seară, la Ploiești, la finalul unei întâlniri cu membrii Partidului Mișcarea Populară din județul Prahova, scrie realitatea.net.

În acest context, Daniel Funeriu a mai spus că, în opinia sa, cea mai mare greșeală a actualei conduceri a Ministerului Educaţiei o reprezintă modificarea Legii Educației în ceea ce privește învățământul universitar și în privința trecerii clasei a noua la liceu.

„Ministerul Educației nu duce înainte, din păcate, reforma în domeniile esențiale din mediul universitar”, a mai spus Daniel Funeriu.

Elena Udrea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu și Toader Paleologu au participat, joi după-amiază, la o întâlnire cu membrii din Prahova ai Partidului Mișcarea Populară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button