ARHIVA B365

Daniel Constantin, despre conflictul cu Voiculescu: „S-a ajuns prea departe cu campaniile de presă”

„Sunt câteva situații despre care am preferat să nu vorbesc în această perioadă. E un conflict care cred că există de mai mult timp și cred că azi, din păcate, suntem într-o situație ireconciliabilă. Cred că s-a ajuns la un punct în care situația poate fi catalogată în acest fel. Clar e faptul că, după condamnare și mai ales după prezidențiale, am devenit o țintă principală, cu campanie de presă, pe care nu vreau să le amintesc prea mult, nu vreau să scot în evideță un astfel de conflict. S-a ajuns prea departe (cu Dan Voiculescu – n.red), cu campaniile de presă, dar, când ești om politic îți asumi. S-a ajuns la niște situații pe care nu mi le imaginam”, a declarat Daniel Constantin pentru ziare.com.

După condamnarea la închisoare a lui Dan Voiculescu, în dosarul ICA, fondatorul PC, Daniel Constantin, a fost de mai multe ori atacat din interiorul partidului, asta după ce a respins ideea unei a treia suspendări a lui Traian Băsescu, propunere lansată de Dan Voiculescu, dar mai ales pentru că a refuzat, în calitate de ministru al Agriculturii, să susțină, în instanță, că în dosarul ICA nu a existat niciun prejudiciu, precizează Ziare.com.

Totodată, la începutul anului, europarlamentarul PC, Maria Grapini, i-a adresat o scrisoare lui Daniel Constantin în care îl acuza de lipsa de activitate.

„Au început să plece oameni din partid la nivel de bază, dar se discută și despre plecarea unor parlamentari. Nu puteți să vă faceți că nu vedeți că este o situație de criză în partid”, îi transmitea, atunci, Maria Grapini liderului PC.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button