Daniel Băluță e supărat pe cei ce vandalizează Sectorul 4. Primarul anunță că va monta un sistem de supraveghere video

04 mai 2022
4987 afișări
Daniel Băluță e supărat pe cei ce vandalizează Sectorul 4. Primarul anunță că va monta un sistem de supraveghere video
Daniel Băluță supărat pe cei ce vandalizează Sectorul 4. Edilul anunță că va monta un sistem de supraveghere video | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Daniel Băluța a anunțat că se vor monta camere video în Sectorul 4 pentru a putea identifica cu ușurință persoanele ce vandalizează, fură sau fac ilegalități.

Daniel Băluță supărat pe cei ce vandalizează Sectorul 4

Primarul Sectorului 4 este extrem de deranjat de persoanele ce vandalizează și strică bunurile comunității. Daniel Băluță le-a transmis miercuri, 4 mai 2022, un mesaj celor care au astfel de comportamente îndemnându-i să se gândească de mai multe ori înainte de comite aceste ilegalități.

Într-o bună zi sau chiar în miez de noapte, persoanele care distrug bunurile comunității noastre, sparg geamuri, mâzgălesc locurile de joacă sau desenează pe pereții blocurilor se vor trezi cu bătăi în ușă.

Când vor merge să deschidă, în fața acestora se vor prezenta doi ofițeri de la poliția națională care îi vor invita la secție pentru declarații.

Cei ce distrug sau vandalizează bunurile publice riscă:

  • Amenzi substanțiale,
  • Dosar penal.

De asemenea, aceștia sunt obligați să repare bunurile distruse din proprii bani.

Edilul anunță că va monta un sistem de supraveghere video

Pentru a putea identifica mai ușor persoanele care vandalizează, fură sau fac alte ilegalități în Sectorul 4, Daniel Băluță a anunțat că va monta camere video în tot sectorul. Aceasta va fi un sistem video integrat și ultraperformant, după cum a informat edilul.

Nu este prima dată când Daniel Bălță atrage atenția celor ce vandalizează Sectorul 4.

La începutul lunii martie, edilul a postat un mesaj, ce era însoțit de un clip în care se putea vedea cum un bărbat dă peste cap o barieră de la intrarea într-o parcare publică. Motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest a fost pentru a intra in parcare fără să plătească.

Daniel Băluță a transmis, la acel moment, următorul mesaj:

„Toți cei care recurg la astfel de gesturi huliganice se vor alege și cu dosar penal”

Cookies