Daniel Băluță promite despăgubiri pentru proprietarii de mașini avariate de furtuna de vineri

12 iun. 2021
106 Afișari
Daniel Băluță promite despăgubiri pentru proprietarii de mașini avariate de furtuna de vineri

Cetăţenii Sectorului 4 care în urma furtunii violente de vineri după-amiază au suferit pagube la autoturisme vor fi sprijiniţi în procedura de recuperare a daunelor pe care ploaia şi vântul puternic le-au produs maşinilor parcate pe domeniul public.

Toţi proprietarii de maşini aflaţi în această situaţie se pot adresa Primăriei Sectorului 4, care în funcţie de specificul fiecărei situaţii, va identifica soluţii pentru acoperirea costurilor de reparaţii a autovehiculelor avariate, arată un comunicat al Primăriei S4.

Ce trebuie să facă toți șoferii cu mașini avariate

Aceştia sunt rugaţi ca începând de luni, 14 iunie, orele 08,00, să apeleze call-center-ul Primăriei Sectorului 4 la numărul de telefon 021.9441, iar operatorii le vor explica paşii ce trebuie parcurşi pentru întocmirea dosarelor de despăgubire.

„Aşa cum am făcut de fiecare dată, comunitatea sectorului 4 este unită şi în faţa fenomenelor meteo extreme din această perioadă. Suntem aşadar împreună şi la bine, dar mai ales la greu şi niciunul dintre proprietarii maşinilor avariate ieri după-amiază nu va fi lăsat în urmă! Fiecare dintre ei va primi sprijin din partea primăriei, pentru a-şi repara autovehiculele personale”, a transmis Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

Mai mulți copaci au fost doborâți de vremea rea

Reamintim că în urma ploii torenţiale căzute ieri după-amiază şi din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci din sectorul 4 au fost doborâţi la pământ blocând chiar şi accesul pe anumite străzi din sector, însă au fost îndepărtaţi de angajaţii Totul Verde S.A. care au intervenit pentru eliberarea drumurilor. Pentru înlăturarea efectelor furtunii, la acţiune au participat şi reprezentaţi ai societăţii Apa Nova care au intervenit cu mai multe echipaje şi au îndepărtat apa din pasaje, de pe bulevarde sau străzi principale şi secundare.

Cookies