Daniel Băluță mobilizează cetățenii Sectorului 4 înaintea codului portocaliu de vreme rea

01 iul. 2021
181 afișări
Daniel Băluță mobilizează cetățenii Sectorului 4 înaintea codului portocaliu de vreme rea

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a postat pe Facebook un anunț privind codul portocaliu de vreme rea ce va intra în efect din după amiaza zilei de joi, Astfel, edilul a precizat că echipele de intervenție vor fi pregătite să intervină acolo unde este cazul, indiferent de oră. Mai mult, Băluță a pus la dispoziția cetățenilor și un număr de telefon pentru situațiile de urgență.

Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4 al Capitalei, a mobilizat cetățenii cu privire la codul portocaliu ce va lovi în cursul după amiezii de joi Bucureștiul. Avertizarea meteorologică emisă de ANM presupune vijelii, grindină și descărcări electrice. Din această cauză, Băluță a anunțat că echipajele de intervenție vor fi pregătite să intervină pe parcursul întregii nopți, desigur, dacă situația o va cere.

„Avem în vigoare un cod portocaliu de vijelii, grindină și descărcări electrice, așa că toți colegii mei din echipele de intervenție vor fi la lucru în această noapte pentru a interveni cât mai repede dacă va fi nevoie.”, a scris primarul sectorului 4 pe pagina sa de Facebook.

Daniel Băluță reamintește cetățenilor despre numărul de urgență al Poliției Locale Sector 4

Pentru a putea intra în contact cu echipajele de intervenție, cetățenii sectorului 4 trebuie să apeleze numărul de telefon 021/9441, și să apese apoi tasta 2. Astfel, aceștia vor lua legătura direct cu Poliția Locală a Sectorului 4, care va oferi îndrumări până când echipele de intervenție de pe teren vor ajunge la locul cu pricina. Băluță speră totuși la o seară liniștită, după cum declară în încheierea postării sale.

„Vă reamintesc totodată că în caz de urgență, ne puteți cere ajutorul apelând numărul de telefon 021/9441 și ulterior tasta 2. În acest fel, veți lua legătura directă cu Poliția Locală a Sectorului 4, care vă va îndruma și vă va pune în legătură cu echipele de intervenție ce vor fi pe teren!

Sper totuși să avem o seară liniștită!”, mai scrie Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Codul portocaliu de vijelii, grindină și ploi ține până vineri la ora 10:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis joi o avertizare cod portocaliu, valabilă de joi de la ora 14:00 și până vineri la ora 10:00, perioadă în care există șanse ridicate să se producă vijelii puternice, ploi abundente dar și căderi de grindină. Avertizarea vizează 28 de județe, printre care și municipiul București, conform Libertatea. Potrivit ANM, ar urma ca în Muntenia să se manifeste în cursul serii și al nopții dintre joi și vineri vijelii puternice, rafale cu viteze de 80-90 km/h, grindină și descărcări electrice. Precipitațiile vor cădea sub formă de ploi torențiale și vor depăși izolat 60-70 l/mp.

Cookies