Daniel Băluță le cere locuitorilor Sectorului 4 un sfat: O nouă arteră de circulație în sudul Capitalei

11 mai 2021
301 Afișari
Daniel Băluță le cere locuitorilor Sectorului 4 un sfat: O nouă arteră de circulație în sudul Capitalei

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a transmis, pe Facebook, organizarea unui sondaj prin care locuitorii sectorulului 4 să voteze pentru amenjarea unei noi artere de circulație în zona de sud a Capitalei. Astfel, o parte din problemele de circulație din zona respectivă ar putea fi remediate.

Primarul Daniel Băluță a ales platforma Facebook pentru realizarea unui sondaj prin care îi întreabă pe locuitorii Sectorului 4 dacă sunt de acord cu realizarea unei noi artere de circulație în zona de sud a sectorului 4 care ar duce la relaxarea traficului pe Șoseaua Giurgiului și pe Strada Luică.

Anunțul făcut de Daniel Băluță

„Așa cum v-am obișnuit, deciziile importante le luăm împreună! Așadar, și astăzi vă cer părerea!
Vă rog să intrați în secțiunea de „Story” a paginii mele de Facebook și să votați PRO sau CONTRA amenajării unei noi artere de circulație în zona de sud a Sectorului 4.

Unde ar fi realizată noua arteră de circulație

Aceasta ar putea fi realizată între strada Pogoanele și Drumul Dealul Frumos și ar putea prelua un număr important de mașini care tranzitează zona dintre Sectorul 4 și comuna Jilava, relaxând traficul de pe Șoseua Giurgiului și de pe Luică.

Așa, nu doar că vom putea avea parte de un aer mai puțin poluat, dar vom putea circula și mai bine în sudul Capitalei! Mizez pe implicarea dumneavoastră! Vă rog să votați! Mulțumesc!”, a scris primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe Facebook.

Cookies