Daniel Baluță i-a scris Împaratului Japoniei. Ce i-a raspuns Naruhito

23 feb. 2021
200 Afișari
Daniel Baluță i-a scris Împaratului Japoniei. Ce i-a raspuns Naruhito

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluță, i-a scris lu' Naruhito, Împaratul Japoniei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Daniel Baluță i-a scris lu’ Naruhito, Împaratul Japoniei, transmițând prin intermediul Facebook un mesaj acestuia la împlinirea vârstei de 61 de ani.

Deși primarul i-a scris acestuia, prezentându-i chiar un moment artistic al tinerilor din Ansamblul Folcloric Plaiul Românesc sau urările de viață lungă și prosperitate ale elevilor de la Colegiul Național „Ion Creangă”, unde există și clasă de limba japoneză, Împaratul nu i-a răspuns, încă, până la această oră, edilului Sectorului 4.

”La mulți ani, Japonia! Felicitări Înălțimii Sale, Împăratul Naruhito, cu ocazia sărbătoririi onorabilei vârste de 61 de ani.

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” dedică astăzi, poporului japonez, câteva momente artistice ale tinerilor din Ansamblul Folcloric Plaiul Românesc.

De asemenea și elevii de la Colegiul Național „Ion Creangă”, unde avem clasă de limba japoneză, transmit urări de viață lungă și prosperitate suveranului Japoniei”, este mesajul publicat pe Facebook de Daniel Băluță.

Cookies