Daniel Băluță, foc și pară pe distrugătorii de bariere din Sectorul 4: „Se vor alege și cu dosar penal” | VIDEO

15 mart. 2022
970 afișări
Daniel Băluță, foc și pară pe distrugătorii de bariere din Sectorul 4: „Se vor alege și cu dosar penal” | VIDEO
Daniel Băluță, foc și pară pe distrugătorii de bariere din Sectorul 4: „Se vor alege și cu dosar penal”

Primarul Sectorului 4 este foc și pară pe distrugătorii de bariere. Edilul le transmite că nu fac cinste comunității și îi asigură că se vor alege și cu dosar penal. Daniel Băluță a publicat filmarea surprinsă de camerele de supraveghere din zona parcării publice aflată în strada Izvorul Rece.

Daniel Băluță, foc și pară pe distrugătorii de bariere din Sectorul 4

Edilul Sectorului 4 a publicat, marți, un mesaj, însoțit de un video în care se poate observa cum un bărbat dă peste cap bariera care se afla la intrarea în parcarea publică, iar mașina pentru care a făcut asta trece nestingherită, fără să plătească. Ținem să menționăm că mașina nu era una ieftină, chiar deloc (dar nici dacă mașina era o rablă nu ar fi avut motiv să distrugă bariera).

Daniel Băluță începe postarea cu „Rușine! Rușine! Rușine!” și le transmite distrugătorilor de bariere din Sectorul 4 că nu fac cinste comunității. Edilul subliniază că acești indivizi sunt „o maladie a societății în care trăim”.

Primarul S4: „Se vor alege și cu dosar penal”

Primarul Sectorului 4 declară că aceste persoane care aleg să distrugă bunurile „construite cu muncă grea din banii noştri ai tuturor” au un tupeu care nu poate fi măsurat.

Daniel Băluță îi asigură pe locuitorii din S4 că acești indivizi vor plăti și chiar vor repara din banii lor distrugerile făcute.

„Toți cei care recurg la astfel de gesturi huliganice se vor alege și cu dosar penal”, a transmis primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina de Facebook.

Imaginile au fost surprinse duminică, 13 martie 2022, în jurul orei 17:50, de camerele de supraveghere amplasate la parcarea publică aflată în strada Izvorul Rece din Sectorul 4.

Lăsăm mai jos înregistrarea publicată de Daniel Băluță:

Cookies