Daniel Băluță: Construim creșă, grădiniță și școală în vecinătatea parcului Tudor Arghezi!

03 oct. 2023
2869 Afișari
Daniel Băluță: Construim creșă, grădiniță și școală în vecinătatea parcului Tudor Arghezi!
Daniel Băluță: Construim creșă, grădiniță și școală în vecinătatea parcului Tudor Arghezi! Sursa foto: PS4

Daniel Băluță îi anunță pe bucureștenii din Sectorul 4 că PS4 construiește creșă, grădiniță și școală la doi pași de parcul Tudor Arghezi, recent inaugurat.

„Un nou complex educațional se dezvoltă de la zero în sudul Capitalei”, transmite PS4 într-un comunicat.

PS4 construiește creșă, grădiniță și școală în vecinătatea parcului Tudor Arghezi

Parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost inaugurat de curând, iar Daniel Băluță anunță că a rămas surprins să vadă atâția copii la un loc, să vadă numeroase familii tinere care s-au mutat în această zonă a Capitalei.

Pentru că zona se dezvoltă pe zi ce trece, PS4 urmează să construiască de la zero, lângă parcul Tudor Arghezi, o creșă, o grădiniță și o școală. Primarul Băluță este bucuros că Sectorul 4 este „motorul Capitalei” și că polul de dezoltare al orașului este aici.

Am rămas surprins să văd la deschiderea parcului Tudor Arghezi atâția copii la un loc, să văd cât de multe familii de tineri cu copii s-au mutat în sectorul nostru, în special în această zonă. Trebuie să facem urgent ceva pentru a dezvolta această infrastructură educațională. Lângă cele 14 terenuri de sport pe care le-am amenajat lângă parcul Tudor Arghezi, comunitatea Sectorului 4 va construit de la zero, o creșă, o grădiniță și o școală. Sunt bucuros că astăzi suntem motorul Capitalei și că polul de dezvoltare al Bucureștiului este aici, în Sectorul 4, a transmis Daniel Băluță într-un comunicat al PS4.

PS4 transmite că, în ultima perioadă, Sectorul 4 s-a transformat, iar acest proces a fost generat pe de o parte de interesul oamenilor de a-și cumpăra case noi în această zonă, cât și de investițiile realizate de către administrația locală la nivelul întregului sector.

Bulevardele au fost lărgite de la două la patru benzi, au fost create mii de noi locuri de parcare, au fost amenajate spații verzi, au fost asfaltate străzi, trotuarele reconfigurate și au fost realizate investiții în rețeaua electrică, majoritatea arterelor din S4 fiind echipate cu un sistem de iluminat modern, de tip LED, care să garanteze un consum redus de energie electrică.

Cookies