LA MINE-N CARTIER

Daniel Băluță anunță un sprijin pentru Republica Moldova. Sectorul 4 va ajuta Primăria Chișinău

Primarul Sectorul 4, Daniel Băluță, spune că va oferi un ajutor Chișinăului în privința expertizei, în procesul de implementare a tehnologiei în administrația locală, după o întâlnire avută cu primarul capitalei Republicii Moldova.

Sectorul 4 va sprijini Primăria Chișinău, atât logistic, cât și în privința expertizei, în procesul de implementare a tehnologiei în administrația capitalei Republicii Moldova.

Ce a transmis primarul Daniel Băluță

„M-am întâlnit ieri, la primărie, cu o delegație condusă de domnul primar Ion Ceban, și, dincolo de bucuria de a întâlni români de peste Prut, am fost impresionat de energia pozitivă pe care acesta și echipa sa o transmit.

Totodată, am fost încântat pentru faptul că ne-au cerut ajutorul, pe care evident că îl vom oferi cu toată dragostea, pentru că în fond, știm cât de greu ne-a fost și nouă!

Avându-ne alături, vor ști cum să se ferească de greșeli, cum să-și planifice proiectele și cum să urmărească rezultatele, astfel încât procesul de digitalizare pe care tocmai îl încep să fie unul de succes, într-un timp cât mai scurt”, a anunțat Daniel Băluță pe într-un mesaj pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button