LA MINE-N CARTIER

Daniel Băluță anunță fluidizarea traficul rutier în zona Eroii Revoluției! Modificări importante realizate de primărie

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a transmis, joi, un mesaj pe Facebook prin care arată că a început fluidizarea traficului rutier în zona Eroii Revoluției. Astfel, capătul liniei de autobuze Regio a fost relocat, iar persoanele care își lăsau mașinile pe strada Șura Mare sunt rugați să evite acest lucru sau vor risca amenzi serioase.

„Fluidizăm traficul rutier în zona Eroii Revoluției!

Relocăm capătul de linie al autobuzelor Regio R 418, 419, 420 și 465 pe strada Șura Mare.

Până acum aceste autobuze staționau pe prima bandă de circulație a șoselei Giurgiului blocând traficul și îngreunând vizibilitatea în zona unei treceri de pietoni extrem de circulată, în imediata apropiere a stației de metrou Eroii Revoluției.

Am rugămintea, ca persoanele care își parcau mașinile pe strada Șura Mare, să înțeleagă importanța acestei modificări și să nu mai parcheze aici pentru a evita eventualele sancțiuni.

Deși nu am desființat locuri de parcare din această zonă în urma relocării, vom căuta soluții pentru cei care obișnuiau să își lase mașinile pe această stradă”, a explicat Daniel Băluță într-un mesaj pe Facebook.

Proiecte importante în Sectorul 4

În vară, Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti anunța că va construi un pasaj rutier suprateran într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din sector, cu o lungime de 140 de metri, anunţă instituţia.

Pasajul rutier suprateran va fi construit la intersecţia străzii Sergent Ion Iriceanu cu strada Turnu Măgurele. Noua construcţie va supratraversa Şoseaua Berceni. Odată cu realizarea acestui proiect, Primăria Sectorului 4 doreşte ca traficul în zonă să se desfăşoare în condiţii decente, astfel încât oamenii să nu mai piardă minute în şir în trafic, dar şi să reducă poluarea în zona de sud a Capitalei.

Asta în condiţiile în care, aşa cum o arată cifrele, creşterea vitezei de deplasare a vehiculelor înseamnă mai puţine noxe eliberate în atmosferă decât dacă acestea ar staţiona la semafor şi în plus, odată cu construcţia pasajului, întreaga suprafaţă adiacentă va fi amenajată cu spaţii verzi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button