Dani Oţil, într-o ipostază inedită, într-un restaurant fast food din Bucureşti

de:
10 oct. 2013
3 Afișari
Dani Oţil, într-o ipostază inedită, într-un restaurant fast food din Bucureşti

Joi, în jurul orei 15.30, bucureştenii care au mers la KFC Dorobanţi au putut fi serviţi de vedeta Antenei 1, Dani Oţil. O fotografie care arată că Dani Oţil a renunţat pentru o zi la meseria sa de moderator şi a schimbat-o cu cea de casier la KFC a fost postată pe pagina de Facebook a agenţiei GolinHarris Bucharest.

Dani Otil sustine in mod activ campania „Vreau in clasa a noua”. De aceea el servește în restaurantul KFC din Calea Dorobantilor nr 239, pentru a ajuta la strangerea de fonduri destinate educatiei copiilor din zonele rurale. 

„Cei care îşi plănuiesc următorul prânz în oraş la KFC, vor putea comanda celebrele aripioare picante de la însuşi Dani Oţil. Timp de câteva ore, prezentatorul TV va „lucra” la KFC, îndemnându-i pe clienţi să doneze pentru copiii fără posibilităţi, care nu pot merge la liceu. Iniţiativa face parte din programul „Vreau în clasa a noua”, un proiect World Vision, susţinut pentru al şaselea an consecutiv de KFC şi Pizza Hut, prin care se strâng fonduri pentru copiii din mediul rural, astfel încât aceştia să îşi poată continua studiile. Cei care îşi doresc să îl întâlnească pe Dani, trebuie doar să treacă pe la KFC Dorobanţi joi, 10 octombrie, la ora prânzului”, anunţă reprezentanţii lanţului de restaurante.

În perioada 1 – 31 octombrie, oricine poate dona 1 Leu în restaurantele KFC şi Pizza Hut, fără a fi nevoit să cumpere ceva. Din fondurile colectate pentru campania Vreau în clasa a noua, organizaţia World Vision România va oferi burse pentru 57 de copii fără posibilităţi materiale.

World Vision este o organizaţie creştină, care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, de dezvoltare comunitară şi advocacy punând în centrul activităţii bunăstarea copilului. Organizaţia se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile rurale, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Inspirată de valori creştine, fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. În 23 de ani de prezenţă în România am desfăşurat programe pentru mai mult de 350.000 de copii şi adulti, în 394 de comunităţi din 8 judeţe.

World Vision România crede în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oraș și de aceea, în comunitățile rurale unde este prezentă, desfășoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educație și reducerea abandonului școlar, sănătate și protecția copilului, agricultură și dezvoltare rurală, angajament civic și creștin. Copiilor li se facilitează astfel accesul la condiţii de viață mai bune prin dezvoltarea durabilă a comunității în care trăiesc. Prin proiectele noastre, ne concentrăm pe transformarea comunităților și membrilor acestora pentru a realiza o viață împlinită pentru fiecare copil.

Cookies