Dani Mocanu a fost reținut de pe Aeroportul Otopeni. Manelistul este acuzat de tentativă de omor

24 aug. 2022
1582 Afișari
Dani Mocanu a fost reținut de pe Aeroportul Otopeni. Manelistul este acuzat de tentativă de omor
Dani Mocanu a fost reținut de pe Aeroportul Otopeni. Manelistul este acuzat de tentativă de omor | Sursă foto: Facebook-Dani Mocanu

Cunoscutul cântăreț de manele Dani Mocanu a fost reținut pe Aeroportul Otopeni în dimineața zilei de miercuri, 24 august 2022. Acesta se întorcea din Italia și era însoțit de fratele său, care a fost și el reținut de polițiști.

Dani Mocanu a fost reținut de pe Aeroportul Otopeni

Polițiștii i-au reținut pe Dani Mocanu și pe fratele acestuia, de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei altercații în care cei doi au fost implicați, într-o benzinărie aflată în județul Argeș, conform G4Media.ro.

În urma acestei altercații un bărbat a fost rănit grav, după ce mai multe persoane, printre care și Dani Mocanu, i-au aplicat lovituri repetate. Acum, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

S-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș reținerea a două persoane acuzate, în calitate de inculpați, de săvârșirea infracțiunilor de omor în formă tentată, faptă prevăzută de art. 32 alin.1 din Cod Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Cod Penal, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, 24 august 2022, inculpații din această cauză vor fi prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș. Față de aceștia există propunerea de aplicare a unor măsuri preventive, după cum a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Manelistul are deja o condamnare la închisoare cu suspendare

Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea. Chiar anul trecut, manelistul a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare. La acel moment Dani Mocanu a fost acuzat că a incitat la ură împotriva femeilor, prin unul din videoclipurile sale.

Chiar dacă a fost condamnat, acesta nu a înțeles fapta comisă.

6 luni de închisoare pentru o melodie… dar de ce eu din atâția artiști? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul (…) țineți-vă bine… cu Dumnezeu nu e de joacă, a declarat acesta, conform Antena 3.

Prin decizia Curții de Apel Pitești, manelistul a a scăpat atunci de executarea pedepsei însă celelalte prevederi ale sentinței au fost menținute. Printre acestea se numără:

  • Confiscarea banilor obținuți din drepturile de autor pentru melodie (34.136 de dolari),
  • Înlăturarea videoclipului de pe Youtube,
  • Plata a 6.000 de lei către stat.

Respectiva melodie strânsese până sa fie ștearsă de pe Youtube aproximativ 23 de milioane de vizualizări.

Cookies