ȘTIRI

Dan Voiculescu a scris 8 cărţi într-un an şi 4 luni de închisoare. Ce titluri au cărţile

Dan Voiculescu a scris opt lucrari stiintifice in cele 16 luni de inchisoare pe care le-a executat pana acum, scrie Euractiv.ro.

Avand in vedere varsta pe care o are, Voiculescu are dreptul sa execute efectiv doar o treime din pedeapsa, din care se scad zilele castigate prin munca sau activitati intelectuale precum scrierea de carti.

„Persoana custodiata la care faceti referire a elaborat si publicat opt lucrari stiintifice, cu urmatoarele titluri: „Omenirea, Incotro?”, „Dezvoltarea Economica Durabila”, „Economia Romaneasca – Realitati si perspective de Dezvoltare”, „Investitiile Straine Directe – Vector al Dezvoltarii Economice”, „Managementul Riscului in accesarea si gestionarea fondurilor Europene – Politica UE”, „A Patra Cale”, „Efecte de antrenare a investitiilor in Economia Romaneasca” si „Clasa de Mijloc, Teorie si Practica antreprenoriala”, se arata in raspunsul Administraţiei Penitenciarelor remis jurnaliştilor de la Euroactiv.

Conform legii, pentru fiecare dintre aceste lucrari detinutul poate primi o scurtare cu 30 de zile a pedepsei. 

Conform propriei biografii, in perioada 1985-2007, adica in 22 de ani, Voiculescu a fost autorul a 13 „publicatii” si co-autor la alte sase. Aceeasi sursa arata ca Voiculescu a fost, din 1996, profesor la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, la Catedra de Relatii Economice Internationale, unde a predat „Competitie si Competitivitate”.

 
 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button