Dan Tudorache a ceartat-o pe Armand Clotilde: ”Rolul primarului e să fie gospodar”

05 feb. 2021
18 Afișari
Dan Tudorache a ceartat-o pe Armand Clotilde: ”Rolul primarului e să fie gospodar”

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a ceartat-o pe Armand Clotilde, actualul edil, spunând despre aceasta că nu este un bun gospodar.

Dan Tudorache a ceartat-o pe Armand Clotilde, fostul edil al Sectorului 1 spunând, la Antena 3, că aceasta a decis să nu mai investească în spitale, să nu mai plătească facturile la curăţenie și cărolul primarului e să fie gospodar.

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a reacționat după ce succesoarea sa în scaunul de edil a decis ca patru spitale aflate în subordinea sa să fie transferate în administrarea Primăriei Generale. De asemenea, Dan Tudorache a vorbit şi despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1.

Dan Tudorache a ceartat-o pe Armand Clotilde

”Erau finanţate şi de Primărie. O cotă parte din banii pe care îi consumau în decursul unui an veneau şi de la Primăria Sectorului 1. Erau diverse investiiţii, era vorba de utilăţi, de asigurarea pazei celor patru spitale. Într-adevăr, a fost o decizie a Curţii de Conturi înainte ca eu să fiu primar. Decizia Curţii de Conturi a venit în primăvara anului 2016, pentru că era solicitarea administraţiei PNL de la acel moment, să renunţe la investirea în aceste patru spitale. Eu când am ajuns primar, în vara lui 2016, am avut o discuţie cu cei de la Curtea de Conturi şi am făcut o solicitare în acest sens, să pot investi sau să termin lucrările care au fost începute. Mă refer la lucrările de investiţii în cele patru spitale. Eu în fiecare an făceam această solicitare, să îmi permită să investesc în cele patru spitale. E adevărat, acesta era rolul primarului, să hotărască dacă doreşte să investească într-un obiectiv sau nu”, a declarat Dan Tudorache, la Antena 3.

Ziua de miercuri pare să fi fost una complicată, dacă ar fi să ne luăm după valurile produse joi de decizia Consiliului Local Sector 1 de a trece patru spitale din curtea Primăriei S1 în marea ogradă a lui Nicușor Dan, Primăria Capitalei.

În timp de Dan îi trimite săgeți lui Armand pe Facebook, edilul celui mai bogat sector al Capitalei rispostează cu paloșul vechii administrații și spune că doar dă curs unei decizii a Curții de Conturi a României din 2016.

 

Cookies