ARHIVA B365

Dan Suciu pleacă de la Guvern şi se întoarce la BNR

Fost jurnalist la publicații economice încă din anii ’90, printre care Banii Noștri și televiziunea de business Money Channel, Suciu a fost numit purtător de cuvânt al BNR în 2014, înlocuindu-l pe Mugur Șteț.

În noiembrie anul trecut, la solicitarea premierului Dacian Cioloș și cu acceptul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, Suciu a acceptat să preia funcția de purtător de cuvânt al Guvernului pentru câteva luni. La data respectivă, potrivit unor surse guvernamentale, înțelegerea fusese ca Dan Suciu să rămână la Guvern până în luna martie.

Surse oficiale au declarat acum că, începând de la jumătatea lunii iunie, Dan Suciu a decis să își reia funcția de purtător de cuvânt al BNR.

„Începând cu 16 iunie, el va reveni la BNR, având în vedere că durata pentru care se înțelesese să rămână la Guvern a fost prelungită cu mult”, au precizat pentru Profit.ro sursele citate.

Suciu a mai deținut poziția de purtător de cuvânt la Palatul Victoria, pentru scurt timp, în 2012, pe perioada cabinetului condus de Mihai-Răzvan Ungureanu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button