Dan Diaconescu redeschide OTV în câteva zile, dintr-o garsonieră din străinătate

de:
07 oct. 2013
6 Afișari
Dan Diaconescu redeschide OTV în câteva zile, dintr-o garsonieră din străinătate

Dan Diaconescu a declarat că din cauza regimului Ponta a ajuns să caute un loc în străinătate să emită. „Eu am ajuns să caut un loc să emit din străinate. Se va întâmpla din 15 octombrie şi acest regim sper să cadă de la mass-media. Sper să o păţească şi Ponta. Pentru noi Ponta e Ceauşescu 2.”, a spus Dan Diaconescu, citat de realitatea.net.

Noul OTV a obţinut deja o licenţă în Italia şi va folosi satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est, a precizat Diaconescu. Uplinkul semnalului se va realiza din Londra, iar emisiunile vor fi transmise dintr-o garsoniera din Vatican, exact cum a fost la inceputul OTV-ului in Romania.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a ridicat licenţa OTV pe 22 ianuarie 2013. Soluţia găsită de Dan Diaconescu fentează astfel deciziile şi controlul CNA, care sunt exercitate doar pe teritoriul României şi pentru licenţele audiovizuale înregistrate aici.

Unde este studioul și în ce stadiu este amenajarea?

„Este chiar într-o clădire a Vaticanului. Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea. În București, în studiourile din Preciziei, va fi un punct de lucru al OTV. De acolo se vor face toate emisiunile, mai puțin a mea. Studioul din București va fi conectat cumva cu cel din Italia”, scrie paginademedia.ro. 

Cookies