Dan Diaconescu nu are voie să părăsească ţara sau să ia legătura cu ceilalţi inculpaţi din caz

de:
02 nov. 2010
0 Afișari
Dan Diaconescu nu are voie să părăsească ţara sau să ia legătura cu ceilalţi inculpaţi din caz

Judecătoria Sectorului 1 a decis, marţi, că Dan Diaconescu nu are voie să părăsească ţara sau să ia legătura cu ceilalţi inculpaţi sau martori din dosarul în care urmează să fie judecat pentru şantaj, potrivit deciziei afişate pe portalul instanţelor.

Instanţa a admis cererea DNA şi a dispus faţă de Diaconescu măsura obligării de a nu părăsi ţara. Totodată, acestuia i s-a impus ca pe durata măsurii să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei rază domiciliază, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme.

Patronului OTV i s-a interzis să se apropie de partea vătămată Ion Florin Moţ, Doru Pârv şi de Mitruş Ghezea, precum şi de martorii din dosar, printre care şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sau Alexandru Macovei şi Horia Georgescu, membri în conducerea ANI.

Dezbaterile în procesul în care Diaconescu este acuzat de şantaj urmează să înceapă pe 22 noiembrie.

Cookies