Dan Diaconescu a dormit azi-noapte în arest. A fost reținut în dosarul în care e suspectat de sex cu minore și prostituție infantilă. Cu cât ar fi plătit copilele

07 apr. 2023
273 Afișari
Dan Diaconescu a dormit azi-noapte în arest. A fost reținut în dosarul în care e suspectat de sex cu minore și prostituție infantilă. Cu cât ar fi plătit copilele
Dan Diaconescu a fost reținut; e acuzat de acte sexuale cu minori | Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Dan Diaconescu, fostul patron OTV, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore, în perioada anilor 2020-2021.

Minorele l-ar fi filmat și santajat pe Dan Diaconescu

Au avut loc două serii de percheziții în casele lui Dan Diaconescu, atât în cea din Mamaia, cât și în cea din București.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe echipamente informatice.

Conform Antena 3 CNN, surse din anchetă spun că fostul patron OTV le-ar fi cerut fetelor să-i găsească o virgină, contra cost, iar fetele l-ar fi filmat și l-ar fi șantajat.

Ieri, când au venit mascații peste el în casă, Dan Diaconescu s-ar fi ascuns în debara.

Bărbatul este suspectat că, în anii 2020 și 2021, a întreținut relații sexuale, contra cost, cu o minoră, cunoscându-i vârsta( atunci, fata nu împlinise 15 ani). Ulterior, a făcut același lucru și cu sora ei geamănă.

Relațiile sexuale ar fi avut loc atât la București, cât și la Constanța.

Cât plătea fostul patron OTV pentru relații sexuale cu minore

Dan Diaconescu ar fi plătit pentru relațiile sexuale cu minore între 300 și 400 de lei. Bărbatul era conștient de vârsta fetei, dar asta nu l-a oprit.

Potrivit acelorași surse Antena 3 CNN, în perioada respectivă, fostul patron OTV ar fi încercat să găsească o fată virgină. Voia să cumpere puritatea unei tinere, iar una dintre surorile gemene l-ar fi atras într-o capcană.

Fata l-ar fi filmat și l-ar fi șantajat cu imaginile compromițătoare, cerându-i bani pentru a nu le face publice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată și de folosirea prostituției infantile în formă continuată, spun sursele judiciare.

Te-ar putea interesa și

Cookies