ARHIVA B365

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2

Surpriza de pe lista PSD o reprezintă Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar PNL al Primăriei Sectorului 2. PNL a preferat să nu aibă candidat la Sectorul 2, oferind locul celor de la USR-PLUS. Popescu a scris pe Facebook, după anunțul oficial al Gabrielei Firea, că „vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani”. Postarea sa este însoţită de o fotografie în care apare alături de primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Cine știe sa facă bine si nu face, săvârșește un păcat” (Iacov 4.17)

Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetățeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate și susținute de către cetățenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din rațiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susținut de către PSD la Primăria sectorului 2 și cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele și vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani.

Le mulțumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetațenii din acest sector. Și eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianțele comerciale de partide!

Împreună cu voi va fi bine #Aca2ă!”, e mesajul noului candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 2.

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anunţat că va candida la Primăria Sectorului 2, precizând că va negocia cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală.

PNL şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihaiu (USR PLUS) fiind desemnat să intre în cursa electorală pentru Sectorul 2 şi nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button