Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, înmormântat în capela familiei. Antena 3 a filmat cu o dronă

de:
25 mai 2016
3 Afișari
Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, înmormântat în capela familiei. Antena 3 a filmat cu o dronă

Trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” de angajaţii unei firme de pompe funebre. Niciun membru al familiei nu a fost prezent la IML.

Partenera de viaţă şi apropiaţii l-au aşteptat direct la cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti. Miliardarul a fost imbrăcat cât mai simplu, cu cămaşă albă şi costum negru, scrie evz.ro. 

Uliana Ochinciuc, partenera lui Dan Condrea, a ieșit de mai multe ori din capelă plângând înăbușit, informează Libertatea. 

Familia acestuia ceruse ca televiziunile de ştiri să nu sa transmită imagini din cimitir de la înmormântarea omului de afaceri. În afară de Antena 3, niciun alt post de ştiri nu a dat pe post imagini de la înmormântare, anunţă paginademedia.ro. 

Slujba de înmormântare a avut loc la ora 13, mai multe persoane fiind prezente cu flori şi lumânări. Paznicii cimitirului au permis accesul numai persoanelor apropiate. 

Chiar dacă autorităţile merg pe varianta sinuciderii omului de afaceri, Dan Condrea a fost înmormântat cu slujbă religioasă. 

CITEŞTE ŞI Femeia care a anunţat accidentul lui Dan Condrea la 112, ridicată şi dusă la audieri

Unul dintre martorii accidentului în care a murit Dan Condrea a fost adus cu mandat la audieri la Parchetul General, miercuri, pentru că nu s-a prezentat la ora stabilită de procurori.

Comisia SRI: Hexi Pharma nu a constituit caz de securitate naţională. Condrea nu a fost supravegheat

Compania Hexi Pharma sau reprezentanţi ai acesteia nu au constituit „un caz de securitate naţională” şi „nu au făcut obiectul unor mandate de securitate naţională sau măsuri de supraveghere operativă”, a constatat Comisia de control al activităţii SRI, în urma controlului realizat.

Cookies