Dan Bittman se recuperează greu: „Nu e cazul să vorbim de concerte”

de:
15 feb. 2013
0 Afișari
Dan Bittman se recuperează greu:

„Sunt în convalescenţă. Toate ziarele au scris că mi-am revenit. Adevărul e însă altul: nu mi-am recuperat vocea complet, deci n-am înregistrat nimic”, a precizat Dan Bittman citat de ziarulring.ro.

În urmă cu aproape cinci luni, Dan Bittman s-a operat într-o clinică din Viena, iar medicii i-au spus că se va recupera în scurt timp. Solistul a continuat să aibă probleme cu vocea, dar a preferat să recurgă la diferite tratamente. Au apărut tot felul de speculaţii conform cărora ar acuza medicii de malpraxis, dar el neagă şi mărturiseşte că nu e supărat pe nimeni şi că nici nu va ajunge în instanţă. „Nu a fost vorba de vreun proces. Este o problemă a presei care a avansat tot felul de ipoteze. Nu există un proces cu doctorii, nu există absolut nimic! Speculaţiile au pornit de la o declaraţie a mea, când am spus: «Uite ce idee bună mi-a dat presa!». Dar eu n-am întreprins nicio acţiune”, a adăugat Dan Bittman.

Chiar dacă Holograf a înregistrat o pierdere semnificativă în buget, atât membrii trupei, cât şi Dan Bittman susţin că problemele de sănătate sunt mult mai importante, aşa că o perioadă vor sta departe de scenă. „Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte. Nu ştiu nimic! Nu e cazul să vorbim de concerte. Când mă voi simţi mai bine, cu siguranţă voi anunţa”, a încheiat solistul.

Cookies