ARHIVA B365

Dan Bittman, AUDIAT la Curtea Supremă

Bittman  a fost audiat ca martor in procesul in care este judecata Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului. Probabil artistul va fi intrebat de judecatori si cati bani a primit el si colegii sai de la ministerul Tineretului pe vremea cand era condus de Ridzi pentru un concert sustinut la Costinesti, scrie cancan.ro.

Ce declarații a făcut Dan Bittman la ieșirea de la audiere, unde a vorbit despre concertul de la Costinești organizat de Ministerul Tineretului și Sportului: „Sigur s-a cântat atunci „Ți-am dat un inel”. Sper să nu fie considerată mită. Contractul cu Ministerul a constat într-un contract de prestări servicii. În ce ne privește nu există nicio suspiciune. A existat factură, chitanță. FActura noastră a fost de 7.000 de euro plus TVA. Am apărut și alături de doamna ministru într-un clip, dar a fost benevol, am vrut să ajut nu numai Ministerul, ci evenimentul.”

Monica Ridzi a fost trimisa in judecată de procurorii DNA pentru ca ar fi stiut ca unul dintre consilierii sai a atribuit ilegal contracte pentru organizarea Zilei Tineretului in 2009, la Costinesti. La acel eveniment au participat mai multe formatii, printre care si Holograf, iar presa a scris ca au existat diferente semnificative intre sumele platite de minister artistilor si cele trecute pe hartie. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button